prima zi petrecuta plangacios
|
21 Aug 2009, 22:33
|||
|
|||
'Auzi la ea... e indragostita' gandi Yara si i se arata un zambet pe fata. Isi musca limba ca sa nu inceapa sa rada. "De cine?" intreba Mary pe fata ei citindu-se acelasi lucru ca pe a Yarei. "Eeee... un baiat dragut" raspunse visatoare fantoma. "Dar nu o sa ma observe niciodata... sunt doar o fantoma... de ce s-ar uita la mine?" spuse incepand sa sughite de la plans. Yarei i se facuse mila de ea, iar zambetul pieri. "Poate ar trebui sa vorbesti cu el..."incepu Yara, dar nu era niciodata buna de dat sfaturi in domeniu, asa ca Mary continua "Sau poate ar trebui sa iti iei gandurile de la el si poate gasesti un baiat-fantoma caruia ii place de tine. Castelul e plin de fantome, nu?" 'Cum de nu m-am gandit la asta?' se intreba Yara ascultand ce zicea colega ei de la cercetasi. "Stiti ce? Aveti dreptate, noile-mele-bune-prietene" zise Myrtle zambind din nou. "O sa vorbesc cu el daca trece pe la mine si poate nu imi mai place si ma uit prin castel dupa un baiat draguuut fantoma" continua incepand sa rada cu glasul ei pitigaiat. " Oo, Mary, te descurci" ii sopti Yara prietenei ei. "Am inventat pe loc" primi raspunsul soptit cu un zambet. Myrtle se duse la o oglinda si scoase din buzunar ceva ce parea ca... o cutie de farduri fantoma?! 'Pot fantomele sa aiba asa ceva?' gandi Yara socata, privind cum Myrtle incepu sa isi dea cu fard transparent pe la ochi si cu pudra semi-albastra pe obraji. "Macar nu a mai plans de.." fata isi verifica ceasul de pe mana "3 minute si 24 de secunde" completa astropufa. "3...2....1...." sopti Mary si chiar cand ajunse la 0 Myrtle incepu sa planga. "Nu sunt.... nu sunt frumoasa...nu o sa...sa ma placa nisci un baiat" zise fantoma printre lacrimi, exasperandu-le pe cele doua 'noi prietene' ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 19 Aug 2009, 01:28
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Briana Brighton - 19 Aug 2009, 17:26
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 19 Aug 2009, 23:08
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Briana Brighton - 20 Aug 2009, 16:31
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 20 Aug 2009, 17:39
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Briana Brighton - 21 Aug 2009, 17:19
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 21 Aug 2009, 22:33
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Briana Brighton - 22 Aug 2009, 16:37