Lectia I - Lordul Smoala
|
22 Aug 2009, 15:39
|||
|
|||
Kennya statu putin pe ganduri si isi aminti brusc ziua in care a fost in vizita la Smolly si Chilotina. Smolly avea o harta in mana si planuia sa cucereasca lumea cu un ficat, insa in momentul urmator, din bucatarie a aparut chilotina cu bastarca lu` Raizen. Viperina se uita mirata, insa in acelasi timpul cuprinsa de actiunea de sclavire a lui Smolly.
Se uita in jur pret de doua secunde si vazu ca nimeni nu ridicase mana, asa ca se incumetase: “Doamna profesoara Hahalina, cred ca stiu eu.” Zise ea Profesoara dadu din cap spre ea ca poate sa raspunda si se uita ganditoare in timp ce isi asculta eleva. “In primul rand Chilotina enervata de lipsa de atentie din partea lui Smolly il pedepseste prin spalarea veceurilor si apoi ca sa isi primeasca doza de dragoste meritata incearca sa-l seduca facand striptease. Dar ca sa evite fuga lui, ea il leaga fara mila de primul stalp sau veceu care ii iese in cale.” Fata termina si se aseza in banca, asteptand raspunsul celei de la catedra. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii | Edward Kiranov | 6 | 1,486 |
08 Sep 2011, 20:30 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice | Edward Kiranov | 25 | 4,544 |
28 Jul 2011, 18:57 Last Post: Desiree Rose Goth |
|