prima zi petrecuta plangacios
|
22 Aug 2009, 16:37
|||
|
|||
'Ok, chestia asta incepe sa se complice prea mult' se gandi Mary, vazand cum fantoma incepuse din nou recitalul ei obisnuit.
"O... dar esti foarte frumoasa, coditele astea iti vin atat de bine." incerca Cercetasa sa o linisteasca, desi nu era chiar ceea ce credea in realitate. "Si ochelarii sunt asa draguti" continua Yara, gandindu-se ca nu ar purta niciodata niste ochelari de vedere care sa ii acopere jumatate din fata. Myrtle parea multumita de complimente aduse de 'noile ei prietene' si, trecandu-si mana peste coditele ei, ce odata fusesera de un negru aprins, si aranjandu-si ochelari imensi, le vorbi, de data aceasta fara lacrimi in ochi si vadit emotionata: "Chiar... chiar... chiar sunt frumoasa? Nu-i asa? Aveti dreptate, sunt atat de frumoasa" Apoi se intoarse cu fata spre oglinda si incepu sa se admire. Mary crezu ca este cazul sa mai adauge un amanunt pentru ca Myrtle sa fie si mai sigura pe frumusetea ei si sa inceteze sa se mai zmiorcaie: "Si gandeste-te ca tu vei fi mereu asa, frumoasa precum acum, pe cand noi...." Comisese insa o greseala deoarece, chiar inainte de a-si termina fraza,auzi un zgomot infiorator,iar oglinda in care Myrtle se admira se sparse, iar fantoma izbucni din nou in plans si, printre sughituri, spuse furioasa: "Pe... pentru... ca eu sunt doar o FAN-TO-MA!" "Nu din nou!" ii sopti Yara cercetasei privind cum Myrtle ameninta sa mai sparga o alta oglinda. Dandu-si ochii peste cap, Cercetasa se apropie de Myrtle pentru a o calma, iar Yara o urma cu aceeasi dorinta. "Ar trebui sa te linistesti, Myrtle!Gandeste-te ca nu esti singura..."- dorise sa pronunte cuvantul >>fantoma<< insa se razgandi- "singura persoana de acest tip vreau sa spun.Sunt multe fantome prin castel si ai putea sa te imprietenesti cu ele, sa faceti petreceri, chestii de genul acesta." "Chiar pe scari am intalnit cateva fanto... adica persoane speciale ca si tine, foarte simpatice." adauga Yara, convinsa ca Myrtle era destul de usor de convins de un lucru, insa mereu gasea un altul din cauza caruia sa planga. "Chiar?" ii sopti Mary. "Ei da... " raspunse astropufa cat mai incet posibil pentru a nu fi auzita de fantoma. "Dar ce nevoie mai am eu de alti prieteni, daca va am pe voi, noile-mele-cele-mai-bune-prietene?"zise Myrtle zambind de parca ar fi vrut sa le imbratiseze, insa Mary ii raspunse promt: "Noi nu vom putea sa stam mereu cu tine, avem ore si multe teme.In schimb o fantoma draguta ar putea sa stea mereu cu tine ca sa nu mai fi singura." [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 19 Aug 2009, 01:28
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Briana Brighton - 19 Aug 2009, 17:26
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 19 Aug 2009, 23:08
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Briana Brighton - 20 Aug 2009, 16:31
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 20 Aug 2009, 17:39
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Briana Brighton - 21 Aug 2009, 17:19
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 21 Aug 2009, 22:33