prima zi petrecuta plangacios
22 Aug 2009, 18:18

"Ooo nuu... Nu vreau sa fiu iar singura" spuse fantoma atat de soptit incat Yarei i se parea ca halucinase.
"Dar poate mai vine alt elev pe aici pe la tine cand nu sunt ocupati si noi nu suntem aici." incerca sa repare Yara.
"Chiar?" se asigura Myrtle cu un zambet.
"Chiar?" o intreba Mary pe Yara.
"Da" ii raspunse fantomei cu un zambet, apoi se intoarse spre cercetasa si ii sopti "Nu."

"Chiar ar trebui dupa ce plecam sa te plimbi prin castel si sa iti faci prieteni.... ca tine." o incuraja Mary.
"Dar nu am fost de foarte mult timp in afara baii mele, cum e afara?" intreba cu lacrimi in ochi."
"E foarte frumos, sunt holuri mari pe care sa ban..... te plimbi , cam multi oameni, dar te obisnuiesti usor. E prima mea zi aici si dupa primele ore sunt extenuata. Dar pana acum a fost frumos, mi-am facut prieteni si ma simt bine." spuse Yara.

'Chiar eu i-am povestit unei fantome despre prima mea zi la Hogwarts? Daca imi ziceai acum doua saptamani ca o sa fiu aici acum te credeam nebun/a ' gandi fata.
Myrtle cazu pe ganduri pentru o secunda, dupa care sari din locul ei, speriindu-le pe fete.

"STIIIU" zise cu zambetul de la o ureche la cealalta.
"Ce stii?" o intreba Mary.
"O sa ma duc chiar acum sa vad cum e afara." raspunse avand grija ca zambetul sa nu i se clinteasca nici macar un milimetru de pe buze.
"Esti sigura?" o intrebara fetele uimite.

Fantoma dadu din cap si se duse spre usa. Ezita, dar trecu prin ea. Pe hol instantaneu se auzira strigate de uimire.
"Myrtle afara din baie?"
"Hei Myrtle, ce mai faci?"
"Fantoma e afara din baie"
Fetele se grabira sa vada cum se descurca. Chiar cand sa puna mana pe clanta, Myrtle trecu prin usa plangand si ascunzandu-se intr-o toaleta.
"Ce s-a intamplat?" o intrebara fetele in acelasi timp.
"Toti se uita la mine si eram speriata."

[Image: 97340994.png]

[Image: mysig_157581474.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: prima zi petrecuta plangacios - by Yarina N. Holl - 22 Aug 2009, 18:18

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Prima data fata in fata cu o fantoma Jade A. Crawford 13 3,266 31 Dec 2010, 22:14
Last Post: Jade A. Crawford