Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Sosuri)
|
23 Aug 2009, 03:08
Post: #1 |
|||
|
|||
Fripturã de spiridus maceratã în sos de tomate
Ingrediente: Un spiridus tinar terorozat la groapa cu serpi timp de doua zile, 1,5 litri sos de tomate, 2 linguri de concentrat de spiridus, 1 litru ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel. Mod de preparare: Se macereaza carnea de spiridus tanar terorizat la groapa cu serpi timp de 2 zile, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste carnea (preferabil in ulei de masline cu doua-trei linguri de Sange de Incuiat), dar nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care a stat carnea de spiridus 10 minute, dupa aceea se toarna sosul fierbinte peste friptura. La sfirsit, se pune patrunjelul tocat marunt peste friptura. Se serveste cu Sange de Incuiat, racit la frigider timp de 24 ore. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Sosuri) - by Kennya Allen - 23 Aug 2009, 03:08
RE: Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Sosuri) - by Melisse Y. Carter - 23 May 2011, 11:35
RE: Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Sosuri) - by Fleur Delacour - 27 May 2011, 16:35
RE: Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Sosuri) - by Melisse Y. Carter - 09 Aug 2011, 16:39
RE: Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Sosuri) - by Valentino Gaunt - 27 May 2011, 17:51
|