Singura in noapte
|
25 Aug 2009, 09:42
|||
|
|||
Federic parea ofuscat , si se intoarse preferand sa nu priveasca la ceilalti. Se sitmea tradat. Se simtea mult mai tradat decat atunci... cand crezuse ca el era de partea devoratorilor.
- Oh Doamne Federiic... mai facu Shayera dandu-i o imbratisare puternica . Adei ii dadura lacrimile. Mereu o impresionara scenele de genul. - Dar totusi... nu trebuie sa ne bucuram atat de repede. Unde a disparut lucius? interba Geroge . Credeti ca se mai intoarce? Daca... - Nu cred ca se mai intoarce, il intrerupse Shayera. Nu ar fi atat de prost. Iti dai seama...ca acum ca stim care-i treaba il putem infrange mai usor...desi.. cred ca a fost un plan bine gandit.. Totusi... Federic.. la ce iti trebuiau lacrimile de Phoenix? Federic isi puse capul in maini si se uita la sora lui care il privea tematoare. - Am avut cateva probleme. - Sper ca nu erau legate de asta , nu? intreba fata cu speranta in glas. - Defapt... cam da. Chiar aveau legatura. Chiar destula. - Oh La naiba Federic!!! Si eu care ma gandeam ca daca esti mai mare cu aproape 10 ani decat mine... gandesti mai bine. - Scuzeee.. suntem nevoiti. Doar n-o sa stam cu mainile in san si o sa ne uitam la ei . - Pe cine ati ajutat? intreba Ada ca sa mai dreaga putin situatia. - Pe Romilda. - Cine-i aceasta "Romilda"? intreba Shayera.. - Pai.. este o fata draguta... care s-a luptat cu noi impotriva lui Lucius. - Aha deci...si de ce v-ati intors imediat dupa? - Pai... Lucius disparuse de la lupta , asa cum a facut acum , si ma gandeam ca s-au dus sa prepare potiunea...F..nu mai conteaza.. Asa.. si ne-am intors si v-am auzit pe voi. - Clara treaba.. spuse Shayera scarpinandu-se in cap. FEDERIC!!! IN VIATA TA NU AI ZIS DE O FATA CA E "DRAGUTA" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mister in noapte | Odette B. Malfoy | 2 | 1,384 |
26 Mar 2011, 21:36 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,953 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |
|
O noapte odioasa | HerArgus | 8 | 1,972 |