Reunirea![S.P.A.S. se intoarce]
25 Aug 2009, 19:13
"Ingrozitor!" striga Mary privind socata punga cu friptura de spiridus.Nu putea suporta asta...Era prea mult! Cateva lacrimi i se scursera pe obraji, le sterse apoi se duse in cel mai indepartat colt al camerei pentru a se gandi.
Mary stia ca trebuie sa gaseasca impreuna o solutie pentru a ii ajuta pe spiridusi, insa nu era atat de usor.I se parea strigator la cer sa priveasca cum zeci de spiridusi sunt ucisi fara mila si sa nu faca nimic.Pentru o secunda ii trecu prin minte o imagine oribila, insa o alunga imediat din minte.
'Nu, eu nu as putea niciodata sa ranesc pe cineva, nici chiar pe acele creaturi fara inima care tortureaza bietii spiridusi.Trebuie sa existe o cale mai pasnica de a rezolva totul' isi spuse Mary, in timp ce se indeparta de fereastra, analizand diferite posibile solutii.Zambetul ii reveni pe chip si, bucuroasa, iuti pasul si ajunse langa Yara.Ii sopti ceva, iar apoi incepu sa le vorbeasca celorlalte fete:

"Aceasta situatie pare sa nu aiba nicio cale de iesire, insa nu este chiar asa.Cu putin timp in urma, majoritatea vrajitorilor avea spiridusi de casa care se ocupau de treburile casnice.Da, erau sclavii lor pe viata, insa niciunul nu isi ucidea sclavul.Exista desigur si exceptii, iar cateva dintre ele se afla in clubul advers. Nu avem sanse sa le convingem ca ceea ce fac este un mare rau, lor nu le pasa, nu au inima, sunt fiinte care se gandesc doar la propriul beneficiu." Pentru o clipa Cercetasa se opri si o privi pe Ella, care avea prietene in celalalt club.Nu dorea sa ii jigneasca prietenii, insa acesta era adevarul.Ce om normal putea ucide niste fiinte care pot gandi singure, pot face vraji, pot iubi, pot avea prieteni?Doar niste... monstri...

"Si atunci ce putem sa facem?Nu putem sa suportam situatia aceasta!!!" intreba Ginny furioasa.
"Da, nu putem suporta... Atatea victime..." completa Sanara, gandindu-se si ea la o solutie.
"Mie nu imi pasa cu cine trebuie sa ne punem.Nu imi pasa ca una dintre membrele celuilalt club este profesoara de Transfigurari... Eu nu am nevoie de orele ei si in plus doamna profesoara McGonagall ar fi bucuroasa sa ne ofere chiar ea lectii.Este bunica unei foarte bune prietene." continua Mary, amintindu-si de vechea ei prietena Hermione McGonagall, care era plecata in Japonia pentru schimb de experienta."Sper ca si voi sunteti pregatite sa faceti orice sacrificiu pentru spiridusi pana cand nu va fi prea tarziu."
"Bineinteles", "Sigur" se auzira voci din camera, Mary intelese ca grupul lor era mai unit ca oricand.Ideea Sanarei de a oferi bani celor care doreau sa se inscrie in S.P.A.S. era de prisos.Nu aveau nevoie de membri falsi, ci doar de persoane cu adevarat devotate acestui scop.

Dupa o pauza de cateva secunde, Mary continua:
"Planurile noastre nu pot fi expuse in vazul lor.Stiu o modalitate prin care doar voi veti afla la ce m-am gandit, fara ca membrele din celalalt grup sa poata face vreo miscare."
Cercetasa o privi pe Yara, care stia deja despre ce era vorba si ii inmana un bilet.Acelasi bilet il inmana si celorlalte fete, Sanara, Ginny si Ella.

"Ops.Am uitat sa va spun ca biletul se va autodistruge intr-un minut.Cititi-l repede!Si sa nu uit, am aplicat o vraja asa ca nimeni din aceasta camera nu poate dezvalui continutul biletului altor persoane, nici macar sub efectul vrajii Imperio!" spunand acestea, Mary zambi gandindu-se ca spionajul nu le va mai folosi la nimic mebrelor din clubul condumatorilor de carne de spiridus:'Fara sa spioneze nu sunt nimic....Saracii!'

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - by Briana Brighton - 25 Aug 2009, 19:13