Reunirea![S.P.A.S. se intoarce]
25 Aug 2009, 23:27
Yara tinu biletul in mana ceva timp, gandindu-se... dupa 10 secunde isi dadu seama ca Mary zisese ceva de explodat si il desfacu repede. Citi mesajul si fata i se lumina cu fiecare cuvant.
Nu apuca sa il arunce, ca ii si exploda in mana, degetele ei devenind negre.
"Mary, poti la urmatoarele bilete, te rog, sa le dai limita de timp 2 minute?" intreba incercand sa se curete.
"Da, deci cum ti se pare?"intreba Mary.
"E o idee buna, dupa cum au spus si celelalte fete e greu de realizat, insa nu imposibil."
zise Yara convinsa de ceea ce spunea.

Se duse si se aseza jos, avea 'nasul foarte fin' si simtea orice miros care se afla in mai putin de 10 metri. Iar cum Ella statuse langa ea cand desfacuse sticla de sange, Yarei ii venise rau.
"Cred ca ma fac vegetariana." spoti ca pentru sine.

ooc: Uitati, am citit mai multe topicuri de pe forum si am vazut ca deja conflictul nu se mai limiteaza la cluburi, iar intentia noastra nu e sa devina un world war, nu? As zice ca o sugestie ca ceea ce tine de cluburi, sa ramana aici, nu sa se extinda pe tot forumul, ca stricam tot de incearca raizen sa faca referitor la conferinta aia din care nu am inteles mai nimic ideea e ca daca vrem sa avem o poveste comuna sa nu ne abatem de la subiect. Nu va suparati acum pe mine, am zis si eu o parere.

[Image: 97340994.png]

[Image: mysig_157581474.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - by Yarina N. Holl - 25 Aug 2009, 23:27