Inscriere club
|
26 Aug 2009, 00:07
|||
|
|||
Pai mda, daca nu sunt active orele, cum sa fie activ clubul asta?
Inscrieti'va la profesori, predati, sau participati la celelalte ore... Asta daca nu continuati cu protestul contra profesorilor care fac parte din clubul advers.. Unii dintre voi ati putea considera acest club ca facem exact ce facem si la orele de curs - asta exprima totul. Am vorbit cu Kennya si nici ea nu e total de acord. Daa, stiu, incepeti sa va ganditi ca amandoua suntem din Dezvoltarea istorica a cunostiintelor actuale despre alimentatia cu spiridusi de casa [ caci vad ca membrii din clubul asta sunt toti din spas ] , dar nu e asa. Sa o luam logic cu diferentele pe care le socotesti tu, Sanara, intre club si ore de curs: Se discuta liber - mna, cam asta e si la ore.. acolo ai un profesor, dar nimeni nu te opreste sa vorbesti si cu ceilalti. Eventual se deschid si thread'uri de genul " Nelamurire si ajutor ", cum parca era la Grija fata de creaturile magice. Nu se dau teme - temele sunt obligatorii la ore? ![]() Puteti veni cu idei noi, experimente noi - aici.. nu ii vad rostul. In carte sunt 2938 de profesori la o materie anume? In ce consta asadar acest " idei noi " ? Cu idei de fiinte si chestii, asta cred ca e treaba profesorului. Daca cere el ajutor mi se pare ok. In plus, acest club se suprapune peste Clubul Profesorilor, care e inactiv in acest moment si are cam acelasi subiect [ adica vorbesti si despre materii acolo , poti veni cu idei pentru profesori , discutii blablabla ] Sa vad ce zice si Raiz ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|