Reunirea![S.P.A.S. se intoarce]
|
26 Aug 2009, 11:36
|||
|
|||
Observand ca Yarina mai are putin si vomita, Ella facu o vraja si aluinga orice urma de miros din camera, astfel ca pana si cel mai sensibil nas nu ar mai fi simtit ceva. Uitandu-se la poachetele primite, Ella se itnreba ce sa faca cu ele.
"Ce ziceti, le trimitem inapoi pachetele? Nu am de gand sa mai vad chestioa asta mult timp pe aici. Ma intorc imediat." Ella iesi pe usa si in doar cateva minute se intoarse cu bufnita ei, Ice, o bufnita alba precum neaua si cu inca doua bufnite ale scolii, negre precum noaptea. Ella se apuca si lega cele doua pachete de picoarele bufnitelor, dupa care se aaseza la masa si se pregati sa scrie un bilet. Quote:Ginny, Kenya, stiu ca numai voi puteati sa nascociti o asemenea idee de a trimite pachete false. Totusi, nu cred ca voi chiar sperati sa ne puteti pacali cu aceste etichete false si sa ne faceti sa mancam asa ceva. Ella lega biletul de pachet si trimise bufnitele la clubul de Dezvoltare istorica a cunostintelor actuale despre alimentatia cu spiridusi de casa. "Ce propuneti sa facem acum?" ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|