Reunirea![S.P.A.S. se intoarce]
26 Aug 2009, 19:24
OOC: Sunt perfect de acord cu Yara! Nu are rost acum sa explic tot ce am vrut sa spun... Eu un topic RPG asa ca ma voi rezuma doar la acest lucru.

BIC:
Imediat dupa ce Ella termina fraza, usa se deschise brusc, iar in prag aparu un spiridus maruntel imbracat in costum de baseball, cu o sapca bleu pe cap.Toate fetele il privira uimite, intrebandu-se probabil cine era.
"Hey, Walby!" striga Mary, iar in clipa urmatoare era langa spiridus si dadea mana cu el."Ce bine iti sta cu sapca asta, smecherule!" continua Cercetasa, iar apoi il lovi in gluma peste cozoroc.Realizand ca celelalte fete ii priveau nedumerite, Mary se inchise usa si il prezenta pe noul lor musafir:
"El este Walby, unul dintre spiridusii mei, care locuiesc in casa familiei mele din Pestera lui Godric!"
"Sunt incantat sa va cunosc, domnisoarelor si va multumesc in numele tuturor spiridusilor pentru ceea ce faceti pentru noi!" spuse Walby, scotandu-si sapca din cap si indreptandu-se pe rand spre fiecare fata pentru a face cunostinta.Dupa ce incheie acest ceremonial, se apropie din nou de Mary si ii spuse:
"Cred ca este mirata sa ma vezi aici, insa s-a intamplat ceva groaznic si a trebuit sa vin aici sa iti spun.Il stii pe Oakley?Era prietenul meu cel mai bun, il stiu de cand m-am nascut...N-o sa iti vina sa crezi! A fost capturat, iar astazi am fost anuntat de un alt prieten ca l-au ucis si l-au mancat.Se spune ca ar fi fost mana cuiva de la Hogwarts!"
Intr-adevar Mary il stia pe Oakley, era un spiridus orfan tacut, insa foarte de treaba.Era si el, precum spiridusii lui Mary, liber, insa cazuse intr-o cursa si fusese capturat.Cercetasa le explica apoi, pe scurt, motivul vizitei lui Walby, adaugand:
"Puteti, bineinteles, sa va aduceti si voi spiridusii vostrii la sedinte, insa eu nu v-as sfatui.Cred ca este destul de periculos, iar siguranta lor este foarte importanta.Eu il voi trimite pe Walby acasa, nu vreau sa pateasca nimic rau!"
"Hei, Mary, doar nu crezi ca te las eu singura? In amintirea bunului Oakley va voi ajuta!Nu pot sa permit ca noi, spiridusii sa fim macelariti fara sa putem sa ne aparam!" comenta Walby pe un ton impunator, incercand sa demonstreze ca si el le putea ajuta.Pana la urma erau egali, spiridusi liberi si vrajitori.

In urmatoarele minute se asternu tacerea, Walby aflase si el planul lui Mary si era de acord cu el, cu toate ca era constient ca va fi foarte greu.La acelasi plan se gandeau cu totii, mai putin Cercetasa, care realiza brusc ca trecuse cu vederea un aspect foarte important.
"Ei ne-au trimis sange de Incuiat! De unde il au?Provine de la persoane care au murit pe cale naturala sau au si ei un amestec in toata povestea?" intreba Mary, gandindu-se fara sa vrea la parintii si bunica ei.Si ei erau Incuiati, prietenii ei erau Incuiati, cunostea atatea persoane Incuiate, traise printre ei timp de 10 ani si continua sa o fac in vacante.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Reunirea![S.P.A.S. se intoarce] - by Briana Brighton - 26 Aug 2009, 19:24