Necuratziuni
26 Aug 2009, 21:32
"Shery! Logic ca esti bine venita>Happywide< " sari Ginny sa o imbratiseze. " Uite noi tocmai am aflat ca spasul creeaza o armata de spiridusi pentru a ne infrange. Se chinuie ei acoloDevil De parca nu stiu ca si noi avem mii de spiridusi care ne slavesc, si ca in lume sunt prea putini care sa accepte sa fie considerati egali cu vrajitorii.. [ ooc : asa e si in carte ]
Kennya ridica privirea pentru a ridica privirea, cand in incapere isi facura loc cele trei bufnite cu mancare, plus un biletel. Cele patru fatwci se aruncara asupra biletului , de data asta biruind Shayera .

Ginny, Kenya, stiu ca numai voi puteati sa nascociti o asemenea idee de a trimite pachete false. Totusi, nu cred ca voi chiar sperati sa ne puteti pacali cu aceste etichete false si sa ne faceti sa mancam asa ceva.
Prin urmare, va trimitem pachetul inapoi, dat fiind ca nu am nici cea mai mica dorinta de a avea asa ceva langa mine si as prefera ca data viitaore cand mai aveti asemenea idei sa va abtineti.

Cu drag,
Sper ca inca prietena voastra,
Ella

Fericite, mujerele incepura sa danseze pe masa, calcand peste Heri si Ionuta, iar Shayera li se alatura dansului lor mystyc. Nu conta ca spas'ii o disriminau pe Maya aka Trajedia , o nenorocire la fel de nenorocita ca celelalte, conta ca au realizat acest gest frumos.
Asadar , Kennya se aseza pe o masuta si incepu sa scrie pe o foaie de pe scaun [ ce pozitii mai ai hahalino.. ] o scrisoare de multumire .

Dragi

"Nu incepe cu dragi!!! "

Hombrelusci si mujerici din spas,

Va multumim pentru ca ne'ati trimis inapoi pachetele cu mancare. In schimb, va trimitem acest frumos pliant cu anatomia spiridusilor de casa. V'am incercuit organele cele mai gustoase, daca veti vrea vreodata sa parasiti spas'ul.
Va rugam sa acceptati cadoul nostru.

Cu drag,
Maya [ o nenorocire de oachi-da-soaima !! ] , Kennya, Shayera si Ginny.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Necuratziuni - by Ginny Malfoy - 23 Aug 2009, 19:21
Re: Necuratziuni - by Guest - 23 Aug 2009, 19:50
Re: Necuratziuni - by Kennya Allen - 23 Aug 2009, 20:14
Re: Necuratziuni - by Ginny Malfoy - 24 Aug 2009, 21:37
Re: Necuratziuni - by Kennya Allen - 24 Aug 2009, 23:11
Re: Necuratziuni - by Ginny Malfoy - 25 Aug 2009, 00:00
Re: Necuratziuni - by Ginny Malfoy - 25 Aug 2009, 13:41
Re: Necuratziuni - by Guest - 25 Aug 2009, 13:57
Re: Necuratziuni - by Shayera Holl - 25 Aug 2009, 19:49