Reunirea![S.P.A.S. se intoarce]
|
27 Aug 2009, 14:30
|||
|
|||
ooc: obosim bietele bufnite
ooc2: nu imi merge sa scriu nici cu culori nici cu italic etc bic: 'Ce dragut e Walby., nu mi-l imaginez intr-o ciorba' zise in gand Yara ce o ascultase pe Ella citind pliantul si asculta ce au trimis inapoi, incepand sa rada incet. "Uitati ca vine alt pachet!: sopti Yara prinzand scrisoarea din zbor, iar Mary pachetele. Incepu sa citeasca cu voce tare: "Nenorociri din spas, Va multumim pentru imaginea de pe pliante. In schimb va trimitem inapoi mancarea, observand ca : a) Starea viastra de subnutritie se agraveaza; b) Duceti lipsa de informatii despre anatomia spiridusilor. Dar, daca ne inselam, veti stii sa va dati seama ce componente ale corpului spiridusilor va trimitem. Cu drag, Cele mai infocate fane ale carnii de spiridus, Kennya, Maya, Ginny si Shayera. Ps : Nu, pentru ca spiridusii sunt cei mai nespalati si umili dintre sclavi, si doar putini sunt gustosi. Chiar acum am terminat un ospat pe cinste." Terminand de citit, se uita cu oroare la pachet si un val de miros veni spre ea. Nu apuca sa se aseze, iar Ella nu mai fu asa de rapida cu trimisul pachetelor in colt. Fata simti ca o ia ameteala si pana sa isi dea seama, lesina. Se 'trezi' intr-o camera unde erau legati niste spiridusi de maiini si de picioare si incerca sa le desfaca legaturile. Nu reusi. Se mai plimba printre ei si atunci observa cateva umbre negre ce se aplecau asupra unui spiridus ce tipa. (ooc3: asta am visat eu noaptea asta ) Chiar atunci incepu sa tipe, numai ca sa se trezeasca cu o multime de voci pe ea "S-a trezit?" "Cred, a fost lesinata destul de mult." "Yara? Esti bine?" "Vrei sa dormi?" La ultima intrebare, fata incepu sa tremure si zise foarte repede "Sunt bine". Se aseza pe un scaun si le povesti visul. Acum parea ca mirosul nu mai e asa de puternic, asa ca intreba ce au facut cu pachetul. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|