Chucky :X
|
30 Aug 2009, 02:48
|||
|
|||
Pentru mine a fost comedie totala.
Eu cu Traje si Hahalina ne vorbeam prin mesaje si radeam de nebune. Tot felul de faze tampite..daca stau sa va dau muriti de ras. Dar cele mai memorabile..sau nu. Top 3 la mn ar fi asa: 3. "Asta e blonda. Sigur moare." (trimis de Traje) 2. Faza tare cu Ginny. Ea ma suna dupa ce s-a terminat filmul si tare imi era mila de creditul ei si am respins apelul. Si imi da mesaj "Cu cn vb hahi?:-s" si ii trimit eu "Cu Chucky. Ma intreaba daca mi-a placut filmul" 1. Cea mai memorabila dintre toate. Sa ii scriu mesaj Trajediei si prima oara am vrut sa pun rasul meu =]]] apoi sa ii mai scriu o faza. Si am apucat sa pun doar egalul, ca Chucky incepuse sa-l macelareasca pe Phillip ala si am fost prinsa de situatie. Si cum ma uitam eu asa atenta la faza am apasat din greseala butonul trimitere si s-a trezit zapacita cu "=" in mesaj. E crima sa te uiti cu ele doua la filme horror. Si Traje, Candy era cu ala de avea carlig si vroia sa o omoare pe blonda aia. Si toata lumea zicea ca e nebuna ca ala era mort si nu avea cum sa o urmareasca ca sa o ucida. PS: Pacat ca s-a terminat trist. Un ending bad ca sa zic asa. De ce a trebuit sa traiasca aia doi? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Chucky :X - by Ginny Malfoy - 29 Aug 2009, 21:35
Re: Chucky :X - by Guest - 29 Aug 2009, 21:44
Re: Chucky :X - by Kennya Allen - 29 Aug 2009, 22:18
Re: Chucky :X - by Guest - 29 Aug 2009, 22:48
Re: Chucky :X - by Yarina N. Holl - 30 Aug 2009, 02:25
Re: Chucky :X - by Kennya Allen - 30 Aug 2009, 02:48
Re: Chucky :X - by Guest - 30 Aug 2009, 03:01