Superstitii
01 Sep 2009, 15:41
Este groaznic.Probabil veti crede ca sunt nebuna.Si eu cand am auzit am ras de tipa aia.Deci,sa incepem cu inceputul.
Am o colega de clasa,care este mai metalista asa ca mine oarecum.Ea a fost plecata in excursie in Turcia,si de acolo si-a luat o pentagrama(pentagrama diavolului),exact in noaptea in care a aparut luna rosie.In seara aia,prietena ei s-a pierdut prin Istambul,si a pierdut de 3 ori cheia de la camera.Pe urma,a aruncat pentagrama undeva printr-o tufa,iar dupa cateva minute,un om i-a adus-o si a intrebat-o:"This is yours?"sau ceva de genu.Tipa a luat-o.N-avea ce face.Pe urma,diriga a certat-o rau pe prietena tipei si nu stiu ce a patit tipa si s-a taiat la mana,si curgea sange si era naspa.Pe urma Lusa(ea e colega mea)a incercat sa mai arunce aia o data in lift.A lasat-o in lift,iar cand s-a dus a doua zi,era pe masuta de langa usa ei.A fost naspa!

Pe urma,tipa a venit din Turcia si m-am intalnit eu cu ea.MI-a zis ca s-ar putea sa poarte ghinion,si sa nu o ating,dar m-a durut undeva,si am luat-o,si vroiam sa o si port.Am tinut-o la gat.Trebuia sa dormim la prietena cea mai buna a Lusei,dar ea a adormit,si nu ne-a mai sunat sa venim,asa ca nu aveam unde dormi,asa ca am stat afara,si au venit niste politisti sa ne ia datele,si ne-au certat 3 ani.Pentru ca trebuia sa merg la Claudiu ca sa nu stiu ce.Si i-am zis lui Claudiu ca nu mai vin,si ca ma duc la vecinul Lusei(nu ma mai duceam la Claudiu pentru ca mi se facuse frica de politisti).Am mai stat putin afara,dupa care am urcat scarile spre vecinu' Lusei.Pe scari am primit mesaj de la Claudiu cu "Nu vreau sa te mai vad niciodata :|. 10 saptamani si 3 zile...A fost frumos. Nu ma mai cauta". A fost groaznic.Am intrat in panica,si nu mai aveam aer sa respir.M-am pus pe scari si simteam ca mor.Pur si simplu uitasem sa respir.Dupa,vecinul mi-a imprumutat niste bani sa ma duc la el acasa,si m-am dus cu vecinu' si cu tipa.Am fost si mi-am cerut scuze,si plangeam ca tampita.Dupa,ne-am intors inapoi la vecinul Lusei,iar Lusa a aruncat amuleta in niste tufe,la un bloc departe de blocu' ei.Eu cu Lusa si cu tipul(Ovidiu) am mers la el,si ne-am uitat la film,si pana la urma am dormit jumatate de ora la el acasa,de la 5 la 5 jumatate, caci dupa ne-a sunat Lenuta (prietena la care trebuia sa dormim).Am fost la ea,am mai dansat,am baut 3 cafele,si tot mi-era somn asa ca m-am culcat.Cand ne-am trezit,am mers pana la magazin ca sa ne cumparam paste,iar pentagrama era in fata usii.Am inceput sa plang de teama,si nu stiu cum sa mai scap de ea acum.

Adica cat timp a purtat-o la gat,s-au intamplat o groaza de chestii naspa,si cum a aruncat-o a fost mai bine,doar ca se tot intoarce la ea.E a3a oara!Si ma sperie.

Este naspaa! Si numai mie mi se poate intampla asa ceva.Oricum,sper ca este DOAR o SIMPLA coincidenta.Imi doresc mult asta.Sa fie doar o amarata de coincidenta.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Superstitii - by Ginny Malfoy - 11 Sep 2008, 05:43
Re: Superstitii - by Ada McNair - 11 Sep 2008, 11:49
Re: Superstitii - by Shayera Holl - 12 Sep 2008, 10:10
Re: Superstitii - by Ginny Malfoy - 12 Sep 2008, 17:28
Re: Superstitii - by Jenny Spring - 12 Sep 2008, 18:12