O intamplare caraghioasa
|
09 Sep 2009, 17:04
|||
|
|||
Infometata,Hermione se duse sa ia cina,incercand sa uite cate teme avea de facut pentru a doua zi.Ajungand in Marea Sala se duse la masa cercetasilor si se aseza intre Mary Mystery si Luminita Limpede.Apoi deschise un subiect de discutie:
"-Buna Luminita,ti-ai facut tema la Potiuni?" "-Salut,da.Tu nu?o intreba Luminita" "-Nu,nu avusesem timp.A trebuit sa invat pentru testul de la Grija fata de creaturile magice." "-Ei bine,ca o colega buna ce sunti iti imprumut eu caietul meu de teme la Potiuni,ii spuse Luminita." "-Nici macar nu te-am intrebat daca vrei sa mi-l dai." "-Nu,dar aveai de gand ." "-Da da,cum spui tu." Dupa ce toti copii terminara de mancat,Luminita se duse impreuna cu Hermione in camera de zi a cercetasilor.Ajunse acolo,se asezara amandoua pe un fotoliu de langa semineu.Apoi dintr-o data,Hermione tipa si sari in picioare de pe fotoliu facand-o pe Luminita sa tresara atat de tare incat cazu de pe manerul lui,nestiind ce se intampla.Apoi suparata zise: "-Ce te-a apucat?Era sa fac un atac de cord din cauza ta,spuse Luminita,uitandu-se la Hermione." "-M-am p-pus pe o t-trirama,incheie Hermione cu vocea stinsa." Luminita cand vazu trirama de pe fotoliu incepu sa rada.Apoi pleca si se intoarse imediat cu un borcan in mana. Lua trirama punand-o in borcanul spatios si ii puse capacul.Dupa ce termina,Hermione rasufla usurata. "-Huh....slava Domnului ca am scapat.Chiar ma ingrozesc triramele." "-In loc sa-mi spui si tu un multumesc acolo....sau poate vrei sa adopostesti tu trirama asta la noapte,spuse Luminita." "-Multumesc,fac orice,numai ia trirama asta blestemata de aici,o ruga Hermione." Luminita incepu iar sa rada.Apoi fetele se dusera in dormitorul lor sa se culce,luandu-si la revedere. ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O intamplare caraghioasa - by Rachel von Precieux - 09 Sep 2009, 17:04
Re: O intamplare caraghioasa - by Isabella River - 10 Sep 2009, 23:38
Re: O intamplare caraghioasa - by Ginny Anne Alden - 11 Sep 2009, 13:03
Re: O intamplare caraghioasa - by Rachel von Precieux - 11 Sep 2009, 15:53
Re: O intamplare caraghioasa - by Isabella River - 11 Sep 2009, 16:02
Re: O intamplare caraghioasa - by Ginny Anne Alden - 11 Sep 2009, 16:14
Re: O intamplare caraghioasa - by Isabella River - 11 Sep 2009, 16:35
Re: O intamplare caraghioasa - by Rachel von Precieux - 12 Sep 2009, 21:47