O intamplare caraghioasa
|
10 Sep 2009, 23:38
|||
|
|||
In urmatoarea zi, Luminita se trezi mai devreme si merge grabita prin dormitorul fetelor, spre camera de zi a Cercetasilor, in care le gasi pe cele mai bune prietene ale ei.. Hermione Granger si Ginny Blackfire, sau Ginn, cum ii mai zicea ea.
''-Hei, Ginn, Hei Hermi, ce faceti?'' intreba ea zambitoare. ''-Heei, buna Lumi, bine, tocmai vorbeam cu Hermione despre intamplarea hazlie de aseara.. ![]() ''-Aa.. ![]() ![]() ''-O mai ai?!'' intreba ingrozita Hermione. ''-Da..e in borcan, ![]() ''-Nu se stie niciodata!'' completa Ginny. ''-Pai..eu voiam sa merg la micul dejun, veniti, Cercetaselor??'' intreba Luminita. ''-Aaa...pt. asta te grabeai asa..pt. mancareee!!'' zise Hermi, care le facuse pe Ginn si Lumi sa rada foarte amuzate.. Cand ajunsera in Marea Sala, luara rapid micul dejun, si Luminita cu gura aproape plina rosti plina de incantare: ''-Trebuie sa plec, Am ora de Transfigurare in dimineata asta.. ![]() ''-Ok'' spusera Ginn si Hermi intr-un glas. ''-Cum de e asa bucuroasa ca are Transfigurarea?!'' intreba Ginn aproape socata. ''-Aaa..Luminitei ii place cel mai mult materia asta, vrea sa fie cea mai bun al Transfigurare, parintii, bunicii si fratele ei sunt cei mai buni la asta, si poate ca nu vrea sa-i dezamageasca...'' ii explica Hermione. ''-Aaa...Pai..eu am ora de Farmece, banuiesc...ca ne vedem la lac, nu?'' zambi Ginny. ''-Sigur! Pa-pa, succes!'' ''-Mersi, la fel!! '' striga Ginny. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O intamplare caraghioasa - by Rachel von Precieux - 09 Sep 2009, 17:04
Re: O intamplare caraghioasa - by Isabella River - 10 Sep 2009, 23:38
Re: O intamplare caraghioasa - by Ginny Anne Alden - 11 Sep 2009, 13:03
Re: O intamplare caraghioasa - by Rachel von Precieux - 11 Sep 2009, 15:53
Re: O intamplare caraghioasa - by Isabella River - 11 Sep 2009, 16:02
Re: O intamplare caraghioasa - by Ginny Anne Alden - 11 Sep 2009, 16:14