De la o scrisoare, la confesiuni...
11 Sep 2009, 22:16
Draga mama,

Ma simt foarte bine la Hogwarts, nu imi lipseste nimic, infara batailor haioase, cu Laur si discutiile cu tine, desigur. Mi-am facut prieteni mai repede decat am crezut..Toti sunt foarte draguti..si..am doua prietene foarte bune, Hermione Granger si Ginny Blackfire. Cred ca totusi in vacanta de Craciun voi ramane aici..Pt. Balul de Craciun si..ca sa ma acomodez mai mult. Profesorii sunt toti draguti, dar evident, ca orice alti profesori sunt si severi. Evident ma descurc foarte bine la Transfigurare..Am fost in Hogsmeade cu Hermi si Ginn (cum imi place mie sa le spun) si m-am ''aprovizionat'' cu dulciuri. Am baut cate o BereZero la Trei Maturi, ne-am mai uitat prin magazine apoi am plecat ostenite acasa..Tu ce faci? Cum merge munca? Labrador ce face? Sper ca totul este bine acasa..

Imi este dor de tine,
Luminita*

Luminita puse punct si se uita la scrisoarea pt. mama ei..Da..arata bine..Si acum..o scrisoare pt. fratele ei mai mare mult iubit, Laur...

Hey Fratioare,

Buna, ce faci? Eu ma simt foarte bine la Hogwarts, sa stii ca imi lipsesc bataile noastre obisnuite, era chiar haios!! Cred ca ar fi mult mai bine daca ai reusi s-o convingi pe mama sa te lase sa-l iei pe Labrador la noi acasa..Haide, stiu ca si tu vrei asta!! Cum merge scoala? Ca si tine, sunt foarte interesata de Transfigure si imi place foarte mult. Stiu ca v-am promis ca vin acasa in vacanta de Craciun, dar m-am hotarat sa ran la Hogwars...Pt, Balul de Craciun, dar si ca sa ma obisnuiesc mai mult..Stiu ce m-ai intreba si da, mi-am facut prieteni aici...Dintre care si Ginny Blackfire si Hermione Granger, care sunt cele mai bune prietene ale mele..Astept raspunsul tau la scrisoare. Pup!

Te imbratisez,
Luminita*

Gata, scrisorile erau gata. Acum..Luminita lasa pixul din mana pe birou, si se uita pe geam..Se intunecase de-abinelea si ceilalti dormeau dusi. In ochii Luminitei straluci ceva, Se gandea sa trimita scrisorile astea maine dimineata prin Hedwig, dar..daca tot nu putea dormi...Lua cele doua plicuri in mana, doua bucatale de sfoara si pleca usor din dormitor. Se uita in jur precauta, era in Camera de zi a Cercetasilor, focul ardea jucaus, dar nimeni nu mai era acolo. Dupa cateva minute de mers pe varfuri, si zeci de ocheate pe dupa colturi, Luminita ajunse in Hambarul Bufnitelor..O chema in soapta pe bufnita ei preferata..
''-Hedwig..Vino aici, Hedwig..''
O bufnita alba de omat zbura alene de pe o stinghie pe bratul fetei. Aceasta o mangaie usor si ii lega de piciorus cele doua scrisori..
''-Du-le acasa, la mama si la Laur.''sopti Luminita si saruta usor crestetul lui Hedwig inainte ca aceasta sa-si ia zborul pe fereastra deschisa. Luminita se aseza langa fereastra si o privi cum se face tot mai mica...si mai mica...Un punctulet alb pe cerul negru ca cerneala..Dar fu intrerupta din visare, caci usa Hambarului scartai incet si intra...
OOC: Continuati voi, pls.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 11 Sep 2009, 22:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O scrisoare buclucasa Anaella L. Hathway 18 3,610 11 Apr 2011, 21:56
Last Post: Anaella L. Hathway
  O scrisoare Helena Daphne Rose 7 1,695 26 May 2010, 14:41