De la o scrisoare, la confesiuni...
|
12 Sep 2009, 14:39
|||
|
|||
BIC: Sper ca nu este nicio problema daca voi continua eu. ^^
OOC: In camera zi a Cercetasilor, pe un covor comod de langa semineu, sprijinita de unul dintre fotoliile tapitate cu o catifea rosie, Mary scria cateva scurte scrisori.Nu mai era nimeni in camera, doar focul din semineu ardea jucaus, acompaniat din cand in cand de trosniturile lemnelor.Mary se gandea ca toti ceilalti s-au culcat sau vorbesc in soapta din paturile lor confortabile; era timpul sa mearga si ea in dormitor, insa Mos Ene nu isi facea simtita prezenta, iar atmostfera calda si primitoare din Camera de zi nu o lasa sa se ridice si sa plece, desi luna aparuse de ceva timp pe cer. Dragii mei parinti,
Totul este bine aici, la Hogwarts, desi imi lipsiti foarte mult.La scoala ma descurc foarte bine si am inceput sa fac progrese la Previziuni despre viitor, desi inca sunt de parere ca nu am acel ochi interior.Va rog sa imi trimiteti rochia bleu, pana la genunchi deoarece m-am gandit sa o port la Balul de Craciun.Apropo de acest lucru, m-am hotarat sa raman la Hogwarts anul acesta, insa voi veni cateva zile, dupa Craciun sa va vizitez. Sper ca sunteti bine si astept vesti de la voi.Herly va astepta sa ii dati si raspunsul la scrisoarea mea, asa ca sper sa o primiti in casa.Ar fi ciudat sa observe vecinii nostri o bufnita alba in curte, nu? Va iubesc mult sa stiti,
Mary Mary impaturi foaia si o puse intr-un plic de culoare bleu, apoi isi scrise numele pe acesta si il puse langa ea, pregatita sa ia o alta foaie pentru o noua scrisoare.In acel moment auzi zgomotul unor pasi pe scari, asa ca ramase nemiscata.Stia ca din acea pozitie nu o putea vedea nimeni si chiar asa se intampla.Acea persoana trecu prin camera si iesi prin tablou, crezand ca nu mai este nimeni acolo. 'Oare cine era?' se intreba Cercetasa, insa apoi abandona acesta gand si incepu sa scrie a doua scrisoare, pentru o veche prietena, Hermione McGonagall. Hermy,
Imi lipsesti foarte mult! Nici nu stii cat de mult m-am gandit la acea calatorie ciudata in trecut, parca a fost un vis.Uneori ma intreb daca intr-adevar am trait acele lucruri extraordinare.Inca incerc sa imi explic anumite amanunte.Ce bine ar fi sa fi aici! Lucrurile nu s-au schimbat prea mult la Hogwarts de cand ai plecat, insa cu toti iti simtim lipsa, sa stii! Sper sa ne revedem curand si sa iti povestesc mai multe.Cu mult drag,
Mary Terminand de scris si aceasta scrisoare, Mary baga foaia intr-un alt plic albastru si il inchise, apoi se ridica si iesi din camera, cu gandul de a ii da plicurile bufnitei sale. In cateva minute ajunse in fata usii hambarului, unde ajunsese cu multe emotii,nedorind sa o descopere vreun profesor. Mary deshise usa incet si intra, pasind domol inauntru, insa, spre surprinderea ei nu era singura care scria scrisori la ora aceea.In hambar se mai afla o fata, o Cercetasa, pe care Mary o cunostea din vedere. "Buna!Eu sunt Mary Mystery!" "Eu sunt Luminita Limpede.Imi pare bine de cunostinta, desi te-am mai vazut prin scoala." "Tu ai iesit acum vreo 10 minute din camera de zi, nu? Am auzit niste zgomote... Eu eram, stii, pe covor, langa semineu si scriam scrisori." continua Mary zambindu-i celeilalte Cercetase. "Nici nu te-am observat.Era atata liniste, credeam ca nu este nimeni." ii spuse Luminita zambindu-i si ea. Apoi, Mary o chema pe Herly, bufnita ei alba si ii dadu cele 2 plicuri spunandu-i in soapta unde sa se duca. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 11 Sep 2009, 22:16
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 12 Sep 2009, 14:39
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 12 Sep 2009, 15:01
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 12 Sep 2009, 17:50
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 12 Sep 2009, 23:51
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 13 Sep 2009, 14:08
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 13 Sep 2009, 14:48
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Kim Ryan - 13 Sep 2009, 16:07
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 14 Sep 2009, 12:15
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Kim Ryan - 14 Sep 2009, 20:26
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 16 Sep 2009, 23:17
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O scrisoare buclucasa | Anaella L. Hathway | 18 | 3,612 |
11 Apr 2011, 21:56 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
O scrisoare | Helena Daphne Rose | 7 | 1,695 |
26 May 2010, 14:41 Last Post: Bell Evans |
|
scrisoare catre matusi | Sharma Sanara | 1 | 2,593 |
21 Apr 2009, 12:56 Last Post: Letitia Levitski |
|