O intamplare caraghioasa
|
12 Sep 2009, 21:47
|||
|
|||
Dupa ce terminara de baut cele trei BeriZero,cercetasele plecara inapoi la Castel,pentru a nu le prinde noaptea pe drum.
Dupa ce luara cine se dusera in Camera de zi a cercetasilor,pentru a se relaxa dupa acea plimbare lunga.Se asezara pe canapeaua de langa semineu si incepura sa discute despre ce vor face a treia zi: "-Waw....a fost super azi,zise Hermione.Ar trebui sa ma facem iesiri din astea prin weekend." "-O sa mai facem,o aproba Luminita,bagand mana in buzunar si scotand trei broscute de ciocolata,doua dandu-le lui Hermione si Ginny." "-Mersi,zisera Hermione si Ginny in cor." "-Cu placere." "-Ei bine,ce ziceti,nu vreti sa dam o raita prin Castel maine noapte sub pelerina mea invizibila?le intreba Hermione pe cele doua fete." "-Ai o pelerina invizibila?????zisera acestea.De la cine?Cand ti-ai luat-o?" "-De fapt am primit-o cadou de la tatal meu,zise Hermi.Vroiam sa va zic de ea,dar am uitat." "-Ar trebui sa-ti faci o vraja pentru a-ti aminti toate lucrurile facute,zise Luminita,apoi Ginn si Hermi incepura sa rada." "-Ar fi trebuit sa ma instruiasca cineva mai intai cum s-o fi facut .Oricum...propunerea mai ramane valabila?" Ginn si Lumi se gandira putin,apoi zisera hotarate: "-Bine." "-Ok.Deci,ne intalnim maine la ora 21:00 in Camera de zi langa semineu." "-Bine,zisera cercetasele." Dupa ce terminara de stabilit urmatoarea "aventura" plecara in dormitorul lor. In acea noapte Ginn si Hermi se amuzara de minune din cauza Luminitei,care,obosita de pe drumul din Hogsmeade,murmura: "-Alex,Alex,Alex....Alex,Alex,Alex...... " ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O intamplare caraghioasa - by Rachel von Precieux - 09 Sep 2009, 17:04
Re: O intamplare caraghioasa - by Isabella River - 10 Sep 2009, 23:38
Re: O intamplare caraghioasa - by Ginny Anne Alden - 11 Sep 2009, 13:03
Re: O intamplare caraghioasa - by Rachel von Precieux - 11 Sep 2009, 15:53
Re: O intamplare caraghioasa - by Isabella River - 11 Sep 2009, 16:02
Re: O intamplare caraghioasa - by Ginny Anne Alden - 11 Sep 2009, 16:14
Re: O intamplare caraghioasa - by Isabella River - 11 Sep 2009, 16:35
Re: O intamplare caraghioasa - by Rachel von Precieux - 12 Sep 2009, 21:47