De la o scrisoare, la confesiuni...
|
13 Sep 2009, 16:07
|||
|
|||
Nu se vedeau acele punctulete albe, stralucitoare, care ar fi luminat putin cerul. Stelele erau acoperite de nori desi si negrii, care se razbunau acum trimitand fulgere portocalii spre pamant. Apoi urmau acele zgomote care-ti dadeau fiori si te faceau sa simti frigul mai puternic.
In Pivnita Viperinilor se auzeau cateva soapte pe fundal, iar in rest totul era linistit. Semana cu acel calm de dinaintea furtunii. "Hei, trebuie sa-i trimit o scrisoare lui tata. I-am spus ca merg cu el weekendul viitor la un meci de fotbal. Stii tu... pasiunea Incuiatilor." vorbi Kim Ryan incet in camera de zi, pentru a nu-i trezi pe colegii ei ce inotau in lumea viselor. "Vrei sa spui ca ma lasi singur aici? Nici nu am ajuns bine si tu pleci?" Era William Connor, prietenul lui Kim. Se intorsese acum doua zile inapoi la Hogwarts si asta numai pentru ca, spunea el, nu putea trai fara ea. "Ei bine, daca te deranjaza ca plec doua zile, aveam de gand sa-i spun ca nu mai pot merge cu el. Recuperez eu alta data meciul ala." raspunse Kim, sarutandu-l pe Will pe buza inferioara. "Vii cu mine?" Il lua de mana, iar in cealalta mana apuca un pergament si o pana neagra de pe masuta din fata semineului. Pasira tiptil pe coridoare, pana in hambarul bufnitelor. Deschisera usa si incremenira in prag. Doua siluete se indreptau spre iesire. Suflara usurati cand vazura ca nu erau decat alti elevi care nu aveau somn la ora aceea. Pe una dintre persoane, Kim o recunoscuse ca fiind Mary Mystery, insa pe cealalta nu-si amintea cum o cheama. "Salut, Mary! Aa... nu cred ca noi ne-am cunoscut inca. Eu sun Kim. Ryan." spuse ea indreptandu-se spre cealalta cercetasa. "Iar el e William Connor. S-a intors acum doua zile la Hogwarts." "Buna! Eu sunt Luminita Limpede. Sau simplu - Lumi. Incantata de cunostinta." "Deci voi ce faceti aici?:>" intreba repede Mary. "Am venit sa-i trimit o scrisoare lui tata." "Iar eu am venit cu ea." spuse si Will. Kim se indrepta spre masuta pe care gasi o calimara, inmuie pana in ea si incepu sa scrie... Draga tata,
E foarte fain aici la Hogwarts! Stiu ca ti-am scris abia saptamana trecuta, dar mi-am schimbat parerea. Am inceput sa ma distrez mai bine. Vreau sa-ti spun ca nu cred ca voi mai putea veni weekendul urmator acasa sa mergem la meci. Colegele mele de casa au planuit o petrecere in pijamale... stii, inainte de vacanta de Craciun. Nu pot sa nu ma duc, se bazeaza toate pe mine. Chiar imi pare rau ca nu pot veni. Uite, o sa mergem altadata, poate la un meci din Chamions League. Daca vrei du-te cu colegul tau. Distrati-va si voi. Cat despre vacanta de Craciun, inca nu m-am hotarat daca voi ramane aici sau vin acasa. Va mai scriu. Astept raspunsul tau. Sper ca sunteti bine. Te-am pupat, Kim. Reciti scrisoarea, lua cativa centimetrii de sfoara si o lega de piciorusul unei bufnite cafenii. "Zboaza acasa, la tata. Spune-i ca mi-e dor de el." ii sopti fata bufnitei, dupa care se intoarse spre Will. Acesta inca povestea cu cele doua cercetase, incercand parca cu o tona de amuzament sa o faca putin geloasa pe Kim, dar ea stia ca doar glumeste. Il inghionti in joaca si-i dadu un pupic pe obrazul drept. OOC: Sper sa nu va suparati ca m-am bagat si eu in seama ca musca-n lapte, dar imi era dor de RPG ![]() ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 11 Sep 2009, 22:16
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 12 Sep 2009, 14:39
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 12 Sep 2009, 15:01
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 12 Sep 2009, 17:50
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 12 Sep 2009, 23:51
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 13 Sep 2009, 14:08
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 13 Sep 2009, 14:48
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Kim Ryan - 13 Sep 2009, 16:07
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 14 Sep 2009, 12:15
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Kim Ryan - 14 Sep 2009, 20:26
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 16 Sep 2009, 23:17
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O scrisoare buclucasa | Anaella L. Hathway | 18 | 3,616 |
11 Apr 2011, 21:56 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
O scrisoare | Helena Daphne Rose | 7 | 1,695 |
26 May 2010, 14:41 Last Post: Bell Evans |
|
scrisoare catre matusi | Sharma Sanara | 1 | 2,593 |
21 Apr 2009, 12:56 Last Post: Letitia Levitski |
|