|
De la o scrisoare, la confesiuni...
|
|
14 Sep 2009, 12:15
|||
|
|||
|
OOC: Kim, chiar ma bucur ca ai scris si tu aici..toata lumea e bine-venita sa continue in acest topic..
![]() Dupa ce Luminita facu cunostinta cu Will si Kim, hotara ca era timpul sa mearga inapoi in dormitor, in patul ei cald.. ''-Ah, cred ca ar fi mai bine daca as merge sa ma culc..iesirea mea a fost mai lunga decat am crezut ca va fi, si maine am un test important la Transfigurare.. ''-Da, si eu..Ar fi bine sa mergem Lumi. Noapte buna! le ura Mary lui Will si Kim. ''-Atunci..cred ca ne mai vedem..Noapte buna! spuse si Luminita, dupa care inchise usa in urma ei. Ajunse in Camera de zi a Cercetasilor, o gasira pe Ginny Blackfire, cu o carte de Transfigurare in mana, in pijama citind de zor. Aceasta tresari cand le vazuse pe Mary si Luminita intrand prin gaura din tablou.. ''-Aaa..voi erati..Buna..'' ''-Hey..dar ce faci aici asa tarziu?'' intreba Luminita. ''-V-as putea intreba acelasi lucru, Ei bine, eu nu puteam dormi, asa ca m-am hotarat sa mai invat putin pt. testul de maine, stii tu, la Transfigurare.'' spuse Ginn. ''-Da..pai..ar trebui sa ma mai uit si eu putin peste notite..'' ''-Tu?! Dar te pricepi foaaaarte bine la Transfigurare, si ai invatat tot weekendul, de ce crezi ca mai este nevoie sa repeti ceva?'' intreba Ginny aproape enervata.. ''-Pai..nu se stie niciodata..Oricum, eu am vrut sa trimit o scrisoare mamei mele, si in timp ce stateam in Hambarul Bufnitelor, a venit si Mary'' ''-Mda..pai..eu mai bine ma duc sa ma culc..ne vedem maine dimineata la micul dejun?'' ''-Sigur!'' raspunsera Lumi si Ginn. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 11 Sep 2009, 22:16
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 12 Sep 2009, 14:39
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 12 Sep 2009, 15:01
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 12 Sep 2009, 17:50
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 12 Sep 2009, 23:51
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Briana Brighton - 13 Sep 2009, 14:08
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 13 Sep 2009, 14:48
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Kim Ryan - 13 Sep 2009, 16:07
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 14 Sep 2009, 12:15
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Kim Ryan - 14 Sep 2009, 20:26
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 16 Sep 2009, 23:17
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| O scrisoare buclucasa | Anaella L. Hathway | 18 | 4,660 |
11 Apr 2011, 21:56 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
| O scrisoare | Helena Daphne Rose | 7 | 2,116 |
26 May 2010, 14:41 Last Post: Bell Evans |
|
| scrisoare catre matusi | Sharma Sanara | 1 | 2,756 |
21 Apr 2009, 12:56 Last Post: Letitia Levitski |
|