De la o scrisoare, la confesiuni...
14 Sep 2009, 12:15
OOC: Kim, chiar ma bucur ca ai scris si tu aici..toata lumea e bine-venita sa continue in acest topic..Kiss Wink

Dupa ce Luminita facu cunostinta cu Will si Kim, hotara ca era timpul sa mearga inapoi in dormitor, in patul ei cald..
''-Ah, cred ca ar fi mai bine daca as merge sa ma culc..iesirea mea a fost mai lunga decat am crezut ca va fi, si maine am un test important la Transfigurare..
''-Da, si eu..Ar fi bine sa mergem Lumi. Noapte buna!
le ura Mary lui Will si Kim.
''-Atunci..cred ca ne mai vedem..Noapte buna! spuse si Luminita, dupa care inchise usa in urma ei.
Ajunse in Camera de zi a Cercetasilor, o gasira pe Ginny Blackfire, cu o carte de Transfigurare in mana, in pijama citind de zor. Aceasta tresari cand le vazuse pe Mary si Luminita intrand prin gaura din tablou..

''-Aaa..voi erati..Buna..''
''-Hey..dar ce faci aici asa tarziu?''
intreba Luminita.
''-V-as putea intreba acelasi lucru, Ei bine, eu nu puteam dormi, asa ca m-am hotarat sa mai invat putin pt. testul de maine, stii tu, la Transfigurare.'' spuse Ginn.
''-Da..pai..ar trebui sa ma mai uit si eu putin peste notite..''
''-Tu?! Dar te pricepi foaaaarte bine la Transfigurare, si ai invatat tot weekendul, de ce crezi ca mai este nevoie sa repeti ceva?''
intreba Ginny aproape enervata..
''-Pai..nu se stie niciodata..Oricum, eu am vrut sa trimit o scrisoare mamei mele, si in timp ce stateam in Hambarul Bufnitelor, a venit si Mary''
''-Mda..pai..eu mai bine ma duc sa ma culc..ne vedem maine dimineata la micul dejun?''
''-Sigur!''
raspunsera Lumi si Ginn.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: De la o scrisoare, la confesiuni... - by Isabella River - 14 Sep 2009, 12:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O scrisoare buclucasa Anaella L. Hathway 18 4,660 11 Apr 2011, 21:56
Last Post: Anaella L. Hathway
  O scrisoare Helena Daphne Rose 7 2,116 26 May 2010, 14:41
Last Post: Bell Evans
  scrisoare catre matusi Sharma Sanara 1 2,756 21 Apr 2009, 12:56
Last Post: Letitia Levitski
  O scrisoare furtunoasa Kennya Allen 2 1,461 05 Oct 2008, 23:45
Last Post: Kennya Allen