^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
27 Sep 2009, 10:53
WOOOOOOOOOOOOOOWWW OmgOmg
DECI CAT DE TAREE OmgOmg
[vin si eu cu comm'urile mele gigant=)) sa fie ceva mai lungi posturile pe aici[-( ]

deeci e supeeeeeeeeeerb wallpaperul
si cea cu numele tauLoveLove
in aia cu Piper nu ma innebunesc dupa pozeThinking ma gandesc ca unele mai filfozonice [=)] , mai , nu stiu , ceva gen wonderwomancuparulfluturandinvant sau unacaredanseazacaproasta , sa se vada ceva miscare in laturi, ca este prea gol centrulHappywide

asa.. si ia sa dau eu back pe pag 6.. OMG CATE AI PUS si eu trandavesc si nu dau nici'un comm ^Smile^
Sig'ul pentru Ginny B.. deci e genialBigeyes imi place la nebunie ideea.. si mai ales cum se vad buzele alea pe intuneric:-> zici ca's de vampir=))) btw, e unul din preferatele meleLove [ te anunt de pe acum ca TOATE sig'urile facute de tine intra in categoria asta=))) ]
Give me your soul ar fi fost foarte foarte foarte foarte foarte frumoasa, daca nu erau "~" aia:-s nu prea se potrivesc.. dar again, ideea e geniala
Like a butterfly imi place la nebunieLove siii mi'ai dat o ocupatie pe urmatoarele 10 ore=))) voi incerca sa aflu care imi place mai mult din alea 2=)))) cred ca tot color e mai frumosThinking sau.. na.. nu stiuFinna
bannerul.. nu stiu cine e in pozaWhistle dar tot asa as fi vrut niste poze mai filfozonice[-( dar oricum, depinde de tema forumuluiThinking
sig'ul de dupa este superbLove imi place cum imbini pozele.. inca am in minte semnatura cu Modern&Medieval [ cea mai geniala dintre toate ] :->
siii urmatorul banner, ala pe care ai pus adresa [ rau rau [-x ] , imi place enoormLove te caracterizeaza deja chestiile legate de timp si era=)) te priceepiLove
La setul pentru Alice nu am nimic de comentatLove poate ca as fi pus poza in avatar astfel incat Alice sa apara mai in dreapta , doar cu gura [ adica sa nu i se vada ochii si nasul ] . ESARFELE LA PUTERE Devil [ out : sora'mea are o esarfa asemanatoare cu aia din pozaBigeyes cat am purtat'o pe la spatele ei=)) ]

nu mai dau bk si pe pag 5 sa nu ma inspaimant prea tare=))
>Happywide<
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^ - by Ginny Malfoy - 27 Sep 2009, 10:53