Adriana vs bac
|
06 Oct 2009, 22:25
|||
|
|||
Uite asa, vorbeam cu Luminita # Limpede despre forum si mi-am dat seama ca nu am mai intrat de mult aici. Nu pentru ca nu as vrea, sau s-a intamplat cine stie ce. Dar pur si simplu bacul asta ma face cu capul. Si acum sunt de abia la inceput. Nu vreau sa-mi imaginez cum va fi mai incolo. Desi eu sunt total afona si deprimata, materie prea multa, timp prea putin. Modificari in exces si intrari in panica eu fac tot posibilul sa fac fata la toate problemele. Si slava domnului inca le tin piept.
Asa. Sa revin la subiect. Cat vorbeam cu Luminita mi-am adus aminte asa pe fuga de momentele frumoase pe care le-am petrecut alaturi de voi si m-a apucat asa o nostalgie gandindu-ma la vremurile bune. Chiar imi este dor de voi si tare imi este greu sa ma rup de forum dintr-o data. Dar spre binele meu, scoala e mai presus decat acest forum. Dar va promit ca o sa fac efortul sa intru pe forum cat de des am ocazia. Chiar daca ma vedeti pe mess sa stiti ca nu stau sa ma relaxez, eu chiar scriu in timp ce vorbesc cu voi si in momentele de liniste invat. Promit solem ca dupa terminarea bacului o sa intru pe forumul asta si il fac mai activ decat a fost vreodata. Nu scapati voi asa usor de mine=]]]. Am ajuns pe capul vostru, va trebui sa va resemnati de acum incolo. Tare rau imi pare ca forumul nu prea e activ din cate am inteles, dar fac apel la membrii sa il tina in viata, cel putin pana cand ma intorc eu ssa va bat la cap. O sa va rugati sa scapati de gura mea. =]]]] Bun, sa trec la concluzie..Am facut acest topic sa va reamintesc ca imi e dor de voi si ca activitatea mea pe site e scazuta datorita bacalaureatului. PS: Am folosit cuvantul forum de prea multe ori..Prea comic =]]]] PS2: Nu numai bacul m-a impiedicat sa intru pe forum, dar stiti cum e viata unei adolescente..baieti, prieteni, baute, familie=]]]..E greu sa renunti la ele, chiar daca ai bacul. Dar vad ca am reusit sa ii strecor pe toti in agenda PS3: Chiar imi este foarte foarte foarte foarte dor de voi "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Adriana vs bac - by Kennya Allen - 06 Oct 2009, 22:25
Re: Adriana vs bac - by Isabella River - 06 Oct 2009, 22:42
Re: Adriana vs bac - by Ginny Anne Alden - 06 Oct 2009, 23:40
Re: Adriana vs bac - by Anna McNair - 06 Oct 2009, 23:56
Re: Adriana vs bac - by Rachel von Precieux - 07 Oct 2009, 19:49
Re: Adriana vs bac - by Briana Brighton - 10 Oct 2009, 20:56
Re: Adriana vs bac - by Ginny Malfoy - 13 Oct 2009, 22:19