O Necesitate Interesanta
06 Oct 2009, 22:27
Cand Luminita era aproape sigura ca e singura cu sucul de dovleac se auzira niste pocnituri undeva in spatele unor rafturi
"C-cine e acolo?.."Incepu Luminita cu mainile-i tremurande
"Sunt bine..nu-ti face griji"Incepu Anna apoi alte zgomote puternice se auzira apoi fata aparu in fata Luminitei plina de praf.
"Scuze ca te-am speriat.."Spuse Anna incercand sa se scuture apoi Luminita veni zambind sa o ajute.
"Nu-i nimic..ce cauti aici?"Intreba fata apoi turnase putin suc de dovleac
"Pai..am auzit ca niste tipi din anul sapte au ascuns aici niste carti..un fel de jurnale.Vezi tu intr-o seara am jucat adevar sau provocare cu ei siiiii...o tipa din anul sase i-a pus pe baieti sa scrie un jurnal cu toate sentimentele lor si chestii."Spuse Anna repede apoi iar pe Luminita aproape ca o pufni rasul
"Stii ce..suna extrem de interesant!Despre cine e vorba?"Intreba fata apoi dadu o privire printre rafturi
"Sunt trei baieti.."Incepu Anna apoi lua o gura de suc de dovleac "Sunt extreeeem de draguti si vreau sa vad ce in mintea lor..am auzit zvonuri ca le-au ascuns aici pentru ca nu vor ca nimeni sa afle de ele..siiii mai e posibil sa aiba si diferite nume..adica nu neaparat "JURNALUL MALEFIC A LUI CUTARESCU""Spuse fata iar Luminita incepu sa rada din spatele rafturilor
"Deja am inceput sa caaaut!"Spuse aceasta
"Eu sunt aici de...cam doua ore si nu am gasit nimic..cred ca ar trebui sa iau o pauza..."Spuse aceasta apoi se auzi un alt zgomot puternic"Luminita...ce faci acolo?"
"Poftim?N-am facut nimic..."Spuse fata intorcandu-se inapoi la Anna cand se auzi acelas zgomot puternic...

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O Necesitate Interesanta - by Isabella River - 20 Aug 2009, 17:29
Re: O Necesitate Interesanta - by Guest - 30 Aug 2009, 15:22
Re: O Necesitate Interesanta - by Anna McNair - 06 Oct 2009, 22:27
Re: O Necesitate Interesanta - by Anna McNair - 09 Oct 2009, 19:50
Re: O Necesitate Interesanta - by Anna McNair - 09 Oct 2009, 23:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Heart O noapte interesanta Mina Fabienne Potter 4 2,084 19 Aug 2011, 14:14