O Aparitie nereusita...
|
07 Oct 2009, 23:07
|||
|
|||
Dupa "interogatoriul" lung al Luminiteifetele se asezara impreuna la masa Cercetasilor,apoi vorbira despre fel de fel de lucruri Incuiate.Dupa ce se termina cina,acestea plictisite se dusera in Camera de Zi a Cercetasilor.
"-Haideti sa organizam o petrecere in seara asta si sa sarbatorim...." "-Inceperea scolii,i-o reteza Luminita afisandu-i lui Hermione zambetul acela diavolesc pe fata." "-Ok,fu Rose de acord holbandu-se la fete ca sa previna o cearta daca ar fi fost cazul." "-Eu ma ocup de decoratiuni,zise Hermione." "-Eu de mancare,zise Lumi." "-Eu de....invitatii." "-Bine,zise Hermy.Rose,dute la toti cercetasii pe care-i intalnesti pe holuri zile sa vina in Camera de Zi la ora 20:00 pt. ca va fi o petrecere trasnet cu muzica si mancare pe cinste." "-Ok,ma duc acum,zise Rose entuziasta si iesi pe usa." "-Tu Lumi,continua Hermione,da o fuga pana in bucatarie si zile spiridusilor sa pregateasca vreo....5 sticle de suc de dovleac,o tava cu pahare de sticla+paiuri in pahare,o tava cu placinte cu mere si vreo 5-6 pizza medii." "-Ok,zise si Luminita,apoi o zbughi pe usa." Hermione se duse in camera ei,lua cateva baloane din geanta,le unfla si apoi le agata pe sus in Camera de Zi.Se uita la ceas sa vada cat timp avea la dispozitie.Era ora 19:30.Se grabi sa mute fotoliile langa canapea,apoi puse o masa in mijlocul camerei pentru sucuri placinte si pizza,lua cateva DVD-uri cu muzica si le puse langa DVD,si lua mai multe lumanari si puse cate una la colturile camerei si mai multe prin camera.Aprinse si focul semineu,si le astepta pe fete sa vina..... ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O Aparitie nereusita... - by Rachel von Precieux - 10 Sep 2009, 13:04
Re: O Aparitie nereusita... - by Rose Grave - 10 Sep 2009, 20:36
Re: O Aparitie nereusita... - by Rachel von Precieux - 13 Sep 2009, 20:36
Re: O Aparitie nereusita... - by Isabella River - 01 Oct 2009, 21:37
Re: O Aparitie nereusita... - by Rachel von Precieux - 07 Oct 2009, 23:07
|