O Necesitate Interesanta
|
08 Oct 2009, 21:33
|||
|
|||
OOC : Ms muult ca ati scris si aici, fetele!!
![]() ![]() ![]() Bella ingrijorata pt. prietena ei Hermy, fugi fara sa se gandeasca de doua ori dupa madam Pince. ''-Doamne bibliotecara! Stati putin..Nu a fost in totalitate vina Hermionei..A fost si vina mea..'' ''-Bells..'' sopti Hermione cu o privire de avertizare, si clatind incet din cap. Insa Bella o ignora si continua: ''-Eram cu ea, sus, la etaj, si incercam sa o invat o vraja..dar am rostit-o gresit, si atunci..podeaua s-a rupt si a cazut pur si simplu..'' [color=cyan]Bella termina fraza putin cam speriata..Madam Pince se uita dezaprobator la ea si apoi spuse pe un ton ascutit: ''-Minti, domnisoara Swan..Daca ai fi cazut ca si domnisoara Granger, ai fi fot la fel ca ea..plina de praf si cu cel putin o zgarietura.'' ''-Pai eu...'' ''-Gata! De ajuns! Pentru ca ai indraznit sa minti, vei fi si tu pedepsita..Hmm..Pe de alta parte ai incercat sa o ajuti pe domnisoara Granger..asta e demn de un Cercetas..dar..Hmm..va voi da chiar eu o pedeapsa mai usoara..Veti curata toata Sala Trofeelor in aceasta seara, si maine.'' Fetele se uitara una la alta, apoi Bella spuse: ''-Sigur, doamna Pince..'' ''-Incepeti acum, fetelor..'' si spunand acestea le conduse pe fete in \Sala Trofeelor. Dupa care pleca, si cele doua fete isi zambira. ''-Stii Bells, nu trebuia sa faci asta..'' ''-Hei! Stai calma! Sau sa inteleg ca iti era mai bine cu Filch si martoaga lui de pisica, in locul meu! ![]() ''-Sigur ca nuu!! '' ''-Mai bine sa fiu pedepsita si eu cu tine, in loc sa te las singura cu maniacul ala! '' ''-Hei..Mersi.. )'' ''-Oricand..Oricand..Ma stii, doar..Mereu la datorie!! '' ''-Sigur, sigur..Sergentul Swan la datorie!!'' ![]() OOC: stiu ca o sa razi Hermy!! You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O Necesitate Interesanta - by Isabella River - 20 Aug 2009, 17:29
Re: O Necesitate Interesanta - by Guest - 30 Aug 2009, 15:22
Re: O Necesitate Interesanta - by Rachel von Precieux - 02 Sep 2009, 22:51
Re: O Necesitate Interesanta - by Isabella River - 01 Oct 2009, 21:29
Re: O Necesitate Interesanta - by Anna McNair - 06 Oct 2009, 22:27
Re: O Necesitate Interesanta - by Rachel von Precieux - 07 Oct 2009, 23:25