Just me...
12 Oct 2009, 19:53
*
Numele meu este Elizabeth Jojo Swan,dar prietenii imi spun Jojo sau Elyza.M-am nascut in Londra,un oras frumos si mare,cu multe magazine de moda-spre fericirea mea- in 1994.Ambii mei parinti sunt vrajitori si au sange pur,deci prin urmare si eu am sange pur.Ma inteleg foarte bine cu parintii mei-uneori ma mai cert cu tata,dar ne impacam imediat.Imi place mult sa citesc,sa aflu cat mai multe si sa cant.Am parul lung pana la umeri cu o suvita rosie,si ochi mari si caprui.
*
Era o zi frumoasa si insorita de vara.Neavand ce face in casa,mi-am propus sa ies afara sa ma plimb sau sa stau prin cartier cu prietenii mei.Ma mutasem de aproxiomativ o luna in acel cartier de Incuiati.Stateam la casa.Din fericire m-am integrat foarte repede.Tot cartierul e de baieti,inafara de mine si inca o fata,Claudia.La inceput mi s-a parut cam ciudata,dar se imbraca foarte tare.In timp m-am obisnuit cu comportamentul ei bizar.
Pentru ca nu voiam sa ma plimb,am stat afara cu ceilalti baieti.Dupa cum ziceam....because toti sunt baieti aproape tot timpul joaca fotbal,si eu stau pe bordura de la strada-e mai comod decat sa stau in picioare,plus ca este un obicei de acum in colo [img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img] -si ma uit la ei plictisita.Cateodata mai jucam si jocuri Incuiate,dar distractive.Eram afara si ma uitam cum baieteii din clasele 2-4 jucau fotbal chiar in fata mea-ceilalti plecasera pt. ca se plictisisera.Atunci s-a intamplat.A venit un baiat nou in cartierul nostru.Era cat mine de inalt,slab,cu ochii mari si caprui si parul brunet.Era impreuna cu prietenul lui cel mai bun,banuiesc.Ma holbam la el ca la un zeu.Apoi ma observa.Stateam rezemata de un garaj-am uitat sa mentionez ca vizavi de strazi erau si nijte garaje pentru oamenii care locuiau prin apropiere.Deci,sa revenim.Cum se poate sa nu fi vazut aceasta fiinta pana acum.De cand ma mutasem nu-l vazusem nici macar o singura data!Dar dupa cum am observat,ceilalti baieti mici il cunosteau.Apoi veni la mine.Isi puse mana aproape gatul meu si ma intreba:
"-Salut,ma cheama Vlad,pe tine?"
"-Hermione,incantata."
"-La fel,imi raspunse baiatul."
Apoi se indrepta si incepu sa mearga prosteste mai incolo.Vrand sa afle mai multe despre el,Hermione o lua dupa el,gandindu-se la ce-l va mai intreba.Apoi,brusc baiatul se intoarse iar Hermione buimaca,se izbi in el,iar Vlad o cuprinse usor cu mainile pentru a nu cadea.Apoi mi-a zambit dulce si a mers inapoi spre acel garaj,luandu-ma de mana si tragandu-ma dupa el.Eu ma uitasem in pamant de rusine.In cele din urma m-am asezat pe bordura,ca de obicei iar el se asezase langa mine.
"-Deci,incepu Vlad,la ce scoala inveti?".
"-Pai....la scoala 7."
"-Super,si eu,zise el incantat.Eu invat in corpul B la parter."
"-Eu in corpul A la etajul 2."
"-Ok.Poate ne mai intalnim la scoala cand vei avea ore de info sau bio."
"-Sigur,zic si eu vesela."
Apoi am continuat tot asa toata ziua.Tot ma intreba cati ani am,unde stau,si alte lucruri despre mine.Dar nu ma plictisea,ba din contra,imi placea sa-i raspund la intrebari.Pe unde mergeam eu,se tinea si el dupa mine.Ba chiar mai mult,a inceput sa-l certe pe un baiat intr-a patra pt. ca se luase dupa noi-banuiesc ca voia sa ne spioneze.Nu mai zic de prietena si vecina mea Claudia,cand m-a vazut de mana cu Vlad si vorbind cu el.Cred ca a pus cam vreo cinci copii din clase primare sa ne "spioneze",ceea ce mi-era cam rusine.Dar se ocupase Vlad,desigur,dupa ce i-am zis ca ma enerveaza acei baieti.Chiar ma simteam atrasa de el,din nu stiu ce motiv,mi se parea foarte dragut si intelegator.Discutam multe cu el,mai bine spus,Mi-era usor sa discut cu el.II ziceam tot ce-mi sta pe inima,iar el,parca dintr-o bataie din palme rezolva totul.Ma amuza uneori,zicea glume bune.
Ce sa mai continuam,eram total si irevocabil indragostita de acest baiat,pe nume Vlad.Fiecare secunda,minut sau clipa voiam sa fiu cu el.Si,spre bucuria mea,si lui ii placea de mine.
Sa revin.....deci...ziceam ca asa continuasem toata ziua.Pana se intuneca,si i-am zis ca trebuia sa plec in casa.El a fost de acord si ma conduse pana la usa.Ne-am luat la revedere.In doua minute am intrat in casa-puteam ajunge di mai repede,dar nu m-am putut abtine sa nu ma uit dupa el.Apoi mi-am da seama ca sunt singura in casa.Uitasem complet ca era vineri.De obicei,vineri,parintii mei lucreaza pana tarziu.Mai ales in perioada asta.Amandoi lucreaza la Ministerul Magiei,deci au un salariu bunisor.Bucurandu-ma ca sambata si duminica voi fi singura toata ziua,sau cel putin pana la ora 11:00 seara,m-am schimbat la pijama si am luat o gura de cacao si paine cu margarina.Plictisita ma bagasem in pat,foiletand posturile de la televizor una dupa alta.Priveam in gol,gandurile zburandu-mi la baiatul brunet cu ochi caprui.Am inchis televizorul,in incercarea de a dormi.Dar nu puteam.Ma uitasem la ceas.Era ora 11:50.Eram moarta de oboseala dar nu puteam sa dorm.Am mai stat treaza inca vreo jumatate de ora gandindu-ma la EL,apoi n-am mai rezistat si am adormit.
Aceea a fost prima noapte in care l-am visat........

~Rachel~

[Image: collec11.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Oct 2009, 19:53
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 09 Nov 2009, 23:09
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 10 Nov 2009, 00:03
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 10 Nov 2009, 00:18
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Nov 2009, 00:40
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Nov 2009, 16:35
Re: Just me... - by Alice Cullen - 12 Nov 2009, 21:58