#Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar..
21 Oct 2009, 23:28
Bella se trezise dimineata in acea zi. Era 7 :30 cand ea isi prinse parul intr-o coada lunga si blonda. Se imbracase din nou cu blugii ei negri si cu puloverul alb de gat. Merse in Camera de Zi, unde urma sa se intalneasca cu sora ei, Luna, cu Hermy si cu Bellatrix.
''-Buna-dimineata, fetelor!'' zise Bella.
''-Buna, Bells..Ce faci?'' o intreba Hermy.
''-Bine..Cum ai dormit, surioara?''
''-Bine..L-am visat pe tata.'' zise Luna uitandu-se in pamant. Bella o imbratisa si o linisti.
''-Stai linistita..eu il visez mereu....''
''-Oricum..ce facem? De ce ai vrut sa ne intalnim, Bells?'' intreba Bellatrix.
''-Aaa..da, sigur. Avand in vedere ca e sambata..Voiam sa stam si noi mai mult impreuna..Si..sa le prezentam mai mult Castelul, Padurea...imprejurimile lui Bellatrix si Lunei...Apoi..ne vom intalni diseara in Camera Oglinzii lui Erised, ca sa putem incepe turul....'' Bella fu intrerupta de Bellatrix.
''-Oglinda cui?..''
''-Despre asta vorbeam, noi poate cunostem Castelul, Hermy, dar ele nu, nu asa de bine. Camera Oglinzii lui Erised este camera in care este o Oglinda, ce se numeste Oglinda lui Erised, in ea iti poti vedea cea mai mare dorinta animata.'' explica Bella.
''-Mie imi place ideea ta...Ai dreptate.'' o aproba Hermy.
''-Ok, deci..mai bine asteptam sa mergem la micul dejun, apoi putem incepe, prin a merge pana la Coliba Paznicului Vanatului, Lacul, Padurea Interzisa, Hambarul Bufnitelor...Si apoi, seara, sa mergem prin Castel, Hermy ai Pelerina Invizibila, nu-i asa?'' intreba Bella.
''-Da, sigur.''
''-Eu, am Harta Strengarilo, care..'' incepu Bella, doar ca apoi sa fie intrerupta din nou:
''-AI Harta Strengarilor?!'' intreba Hermione surprinsa.
''-Da..'' raspunse Bella dezorientata.
''-Cum de nu mi-ai spus asta pana acum?''
''-Pai..in fine, nu conteaza.''
''-Dar de unde o ai?'' intreba Bellatrix.
''-A fost transmisa din generatie in generatie, in familia Swan. Cum Bella a fost prima care a venit la Hogwarts, ea a primit-o.'' explica vesela Luna.
''-Exact.'' o aproba Bella. Apoi continua:
''-Ok, deci cum spuneam, cu ajutorul Pelerinei Invizibile, nu o sa ne vada nimeni, si cu ajutorul Hartii Strengarilor, va fi forte usor, sa ne ferim de Filch sau alti profesori.''
''-Imi place cum gandesti..'' zise Luna.
''-Ce pot sa spun..sunt sora ta..'' raspunse Bella chicotind.
Bellatrix si Hermy rasera si ele. Mersera la micul dejun, in Marea Sala si apoi incepura ''turul'' prin a merge la Coliba Paznicului Vanatului, Hangrid....

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
#Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Isabella River - 21 Oct 2009, 23:28