#Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar..
22 Oct 2009, 10:47
Ajunse la Coliba Paznicului Vanatului, Luna intreba:
''-Si..cine locuieste aici?''
''-Aici locuieste Hangrid, el este Paznicul Vanatului, aici la Hogwarts, si speram sa va fac cunostinta si cu el.'' spuse Bella.
''-Aha..'' zise Bellatrix.
Bella batu la usa, si in interriorul casei se auzira niste pasi apropiindu-se. Un urias deschise usa, avea parul si barba incalcita si de culoare inchisa, dar ochii ii erau prietenosi si totodata surprinsi.
''-Aaa...Buna.'' saluta Hangrid.
''-Buna, Hangrid, eu sunt Bella Swan, aceasta este sora mea, Luna Swan iar ele sunt Hermione Green si Bellatrix Cullen. Am venit sa te vizitam, si sa te rugam sa ne explici cum sta treaba pe aici.'' spuse Bella.
Hangrid zambi multumit, si le pofti pe fete in casa.
Interiorul era surprinzator de..normal..O canapea micuta de trei tersoane, o masuta prafuita, un scaun foarte mare, un semineu si ceva cazane pe ici-pe colo.
''-Bine ati venit. Dupa cum bine stiti, probabil, eu sunt Paznicul Vanatului, aici, la Hogwarts.''
''-Hangrid, imi pare bine. Cum de ai ajuns sa fii Paznicul Vanatului?'' il intreba Luna foarte curioasa, asezandu-se pa canapea langa Bella.
''-Pai..am fost si eu elev la Hogwarts..cu mult timp in urma. Dar s-a intamplat ceva..in legatura cu Camera Secretelor. Si..am fost exmatriculat, desi, pe buna dreptate, nu era vina mea. Dupa cativa ani, Dumbledore a realizat greseala, si m-a rasplatit prin a ma face Paznicul Vanatului.'' incheie Hangrid...
OOC: Continuati voi..

~ Luna Anne Swan~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Luna Anne Swan - 22 Oct 2009, 10:47