#Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar..
22 Oct 2009, 11:33
Dupa ce statura ceva timp la Lac, Bella si Hermy le aratara o parte din Padurea Interzisa, dar nu prea mult, pentru ca elevii nu aveau voie acolo..Insa noaptea se puteau strecura sub Pelerina Invizibila, ca sa vada mai mult . Bella le dadu cateva detalii:
''-In aceasta Padure traiesc multe fiinte, bune si rele, cum ar fi Unicorni, Centauri si multe altele.''
''-Dar de ce nu avem voie sa mergem acolo?'' intreba Bellatrix?
''-Numele spune totul..Pai sunt creaturi periculoase acolo, si ne-am putea rani.'' explica fata.
''-Ok, acum sa mergem la Hambarul Bufnitelor..oricum ne mai intoarcem noi in Padure..''invizibile'' Finna'' chicoti Hermy.
''-Da..'' o aprobara Luna si Bella.
Ajunse in Hambar, Bella o striga pe Hedwig.
''-Ea e Hedwig..Bufnita mea de omat..Love''
''-Ooo..ce draguta e...'' zise Bellatrix.
Bella o lasa pe Hedwig sa mearga la locul ei, de pe stinghie, asta dupa ce o mangaie usor pe cap.
''-Hei..am o idee..'' tresari Bella.
''-Ce e?'' intreba Luna.
''-Stii ce dau de mancare azi la cantina?? Finna'' intreba Hermy, si apoi izbucni in ras.
Bellatrix facu la fel, impreuna cu Luna. Bella rase si ea.
''-Nu..mi-as dori..dar cred ca o sa avem placinta la desert...Oricum..ma gandeam..Ca tot vine Craciunul, nu?''
''-Ce...descoperire..'' zise Hermy ranjind.
''-Nu, prostuto..Finna Ma gandeam, sa-i luam ceva lui Hangrid de Craciun si sa petrecem o seara de Craciun cu el...'' zise Bella.
''-Bells, geniala idee!!'' striga Luna.
''-Da, imi place..'' aproba Bellatrix.
''-Da..si mie..!!! Hangrid va fi bucuros..:-)''
OOC: Prea multe cuvinte ''Craciun'' Ce penibil..Finna

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Isabella River - 22 Oct 2009, 11:33