#Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar..
22 Oct 2009, 20:53
Luna si Bellatrix se apucase de treaba.Au scos toate dulciurile pe care Hermione le furase si au inceput pregatirile.Intre timp Bella si Hermione se indreptau cu pasi greoi spre coliba lui Hagrid.Bellatrix le privea pe geam si zambise.Stia ce avea sa se intample.Luna nu se simtea atat de bine.Ii ascundea ceva surorii ei.Nu mai fusese nevoita niciodata sa faca asta.
Pe drum,Bella fiind putin nelinistita o intreba pe Hermione:
"-Ce se intampla defapt?"
"-Pai..nimic.Ce crezi ca se intampla?"intreba Hermione pe un ton putin nesigur si incercand sa schiteze un zambet fortat.
"-Cred ca imi ascundeti ceva.Atunci cand am intrat in camera susoteati ceva si nu ati vrut sa imi spuneti despre ce vorbeati.Si in plus..nu inteleg..de ce ai furat dulciuri din bucatarie?"termina Bella propozita,incruntandu-se putin.
"-De unde stii ca am furat dulciuri din bucatarie?"
"-Pentru ca te-am vazut ascunzand niste dulciuri astazi,iar Dobby a spus ca cineva a furat toate dulciurile din bucatarie...si m-am gandit la tine.."
"-Le-am furat pentru ca..pentru ca ..imi era foamne...si...dulciurile pe care le-am cumparat nu mai imi plac."
"-Stii...nu prea te pricepi sa minti."zise Bella pe un ton putin ironic.
"-Acum nu mai conteaza.Hai sa mergem putin mai repede.Probabil Hagrid nu se asteapta sa aiba musafiri la ora asta."
Intre timp Bellatrix si Luna aproape ca terminase treaba.Totul era pregatit ca la carte,dar lipseau cele doua.Luna zise pe un ton timid:
"-Crezi ca Bella se va supara pentru ca am mintit-o?"
"-Nu stiu..sper ca nu...Nu as vrea sa se supere pe noi.Am mintit-o...e adevarat;dar am facut-o spre binele ei.Nu puteam sa ii spunem adevarul de la inceput.Pentru ea ar fii fost un mic "soc"....sau poate unu mai mareFinna..."
Luna zambi.
Bellatrix se uita pe fereasta.Vedea doua siluete in noapte pe domeniu.Spera sa fie ele.Vroia sa ii spuna adevarul Bellei.Nu vroia sa ii mai ascunda nimic,deoarece prietenii isi spun tot,iar ea nu vroia sa tradeze prietenia Bellei.Nimeni nu vroia sa faca asta..dar erau nevoite...spre binele Bellei.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Bella Emily Rose - 22 Oct 2009, 20:53