#Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar..
|
22 Oct 2009, 21:16
|||
|
|||
Intradevar,cele doua siluete de pe domeniu erau Bella si Hermione.Acestea se indreptau inghetate spre Camera de zi a Cercetasilor.
Era Craciunul,dar dupa cum observa Hermione,Bella habar-n-avea.Urcara scarile spre Camera de zi,apoi ajunsera la portret si gaura din perete se deschise pentru a intra ele.Intrara.Bella se opri in prag,uitandu-se uimita la ce vedea.Toti cercetasii pe care ii cunostea sii ii erau prieteni plus inca cativa erau in acea camera.Erau baloane peste tot.Erau lumanarele ornamentale si parfumate aprinse peste tot.In mijloc era o masa mare cu fel si fel de sucuri,dulciuri si mancaruri. Toti elevii strigara in cor-pentru Bella- "Craciun Fericit Bella!",inaltand paharele de suc in cinstea ei. Belatrix si Luna se apropiara de ele. "-Craciun fericit surioara!zise Luna." "-Craciun fericit,zisera Belatrix si Hermione in cor apoi zambira amandoua prietenos." "-Waw,zise Bella.Ati facut asta pentru mine?" "-Da,zise Hermione.Multumestele in mare parte sorei tale si lui Belatrix pentru ca ele ti-au facut petrecerea asta.Eu am facut planul si te-am tinut departe. .Am facut-o pentru ca ai ramas la Castel cu noi si nu ti-ai petrecut Craciunul cu parintii.Asa ca am vrut sa te simti bine cat timp vei petrece Craciunul cu noi." Bella nu zise nimic si le imbratisa dragastos pe toate fetele,ele raspunzandu-i la imbratisare.Incepu sa cante muzica de pe un CD si petrecerea incepu'..... ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
#Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Isabella River - 21 Oct 2009, 23:28
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Luna Anne Swan - 22 Oct 2009, 10:47
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Rachel von Precieux - 22 Oct 2009, 11:18
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Isabella River - 22 Oct 2009, 11:33
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Bella Emily Rose - 22 Oct 2009, 11:54
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Isabella River - 22 Oct 2009, 12:10
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Rachel von Precieux - 22 Oct 2009, 20:24
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Bella Emily Rose - 22 Oct 2009, 20:53
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Rachel von Precieux - 22 Oct 2009, 21:16
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Isabella River - 22 Oct 2009, 21:38
|