#Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar..
22 Oct 2009, 21:38
Bella ramase cu gura cascata.
''-Waaw..Oh My God! Asta e perfect..e super..!! Voi..voi chiar ati facut asta pentru mine?''
''-Da..ti-am spus. '' zise Luna. ''Sai in Craciun fericit, surioara!!'' ii ura ea.
''-Multumesc..si voi la fel, fetelor..'' zise Bella.
''-Oricand..'' zisera fetele in cor.
Cu totii dansara si se distrara. Erau mai multi de 20 de Cercetasi acolo..Bella era uimita..Cum de au putut Bellatrix, Hermy si Luna sa ii cheme pe toti..Nu mai conta..Lucrul cel important, era ca reusisera.
''-Asta e cel mai frumos Craciun..'' spuse Bella.
''-Stiu..nu e grozav? Toti prietenii nostri sunt aici, impreuna...E minunat..'' zise Hermy.
''-Va iubesc!!'' zise Bella imbratisandu-le pe toate trei.
''-Si noi, Bells..Si noi..'' ii raspunsera ele.
''-Acesta este cadoul nostru de Craciun, pentru tine!'' zambi Hermy.
''-Da..Pai..eu ti-am luat totusi ceva..Stii ca eu am primit Craciunul trecut, un lantisor de argint, cu o semi-luna de cristal. ..Ei bine, ti-am luat si tie unul..Doar ca..in loc de semi-luna este o steluta.'' Luna isi imbratisa sora si-i dadu cadoul.
''-Da, si eu am ceva pentru voi!'' exclama Bella, apoi continua:
''-Deci, am luat patru brateri la fel, din argint, cu initialele: H.B.L.B. Adica Hermy. Bella. Luna. Bellatrix. '' Bella scoase batrarile din buzunarul hainei, si le dadu fetelor.
''Bella, sunt superbe!!'' exclamara fetele.
''-Ma bucur ca va plac..Acum..chiar vreau cete ceva din dulciurile acelea.. Finna'' zise aceasta si toate incepura sa rada.
Petrecerea continua....

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: #Turul Castelului..Si apoi odihna in Hambar.. - by Isabella River - 22 Oct 2009, 21:38