Vacanta de Craciun....
23 Oct 2009, 12:16
Se parea ca noaptea aceea era destul de agitata in castel. Fulgii incepura sa se plimbe din nou prin aer, asezandu-se peste fratiorii lor ce zaceau deja pe pamantul moale. Vantul sufla intr-un ritm haotic, racorind si mai tare aerul deja foarte rece. Lacul parea ca nu se va mai dezgheta vreodata. Parea un loc bun pentru patinaj, asta daca avea cineva patine… sau daca stia cineva sa patineze. Castelul era si el inghetat – la figurat vorbind. Geamurile se facura fumurii de la frigul de afara, iar de fiecare colt atarnau sute de sloiuri de gheata. Turnurile erau albe din cauza zapezii acumulate de-a lungul a jumatate de luna de iarna.
In Camera de Zi a Cercetasilor, Bella, Hermy si Anna mergeau la culcare in liniste. Pe de alta parte, in Pivnita Viperinilor, lucrurile nu erau chiar atat de calme. Kim Ryan era acolo cu iubitul ei, William si cu o prietena de-a ei, Jade. Atmosfera nu era chiar cea mai buna. Cei trei pareau ca se cearta pe un motiv destul de serios.
“Nu pot sa cred ca mi-ai facut asta!” aproape ca striga Kim, uitandu-se urat la Will.
“Kim, draga mea! Asculta-ma! Nu s-a…” se apara Wiiliam.
“Nu ai de ce sa-mi spui `draga mea`. Poti foarte bine sa-I spui lui Jade. Sau oricarei alte fete!” il intrerupse fata, furioasa.
“Poti sa ma lasi sa-ti spun ceva fara sa ma intrerupi?”
“Stii ce? Nu-mi pasa!”
“Ce nu-ti pasa? Despre ce vorbesti?” se ingrijora iubitul fetei.
“Nu-mi pasa de nimic. Nu-mi mai pasa de tine… de relatia noastra.” Kim aproape ca plangea.
“Nu sp…”
“Poti sa faci ce vrei, nu-mi pasa! Daca o iubesti pe ea nu am nimic impotriva. Doar spune-mi si te las sa ma parasesti… asta daca mai rezist pana atunci.”
Atat a suportat. Kim izbucni in plans. Se intaorse cu spatele la Will, care incerca sa stea pe unul din cele doua fotolii, celalalt fiind ocupat de Jade. In fata semineului, Kim plangea in hohote. Will se ridica incet de pe fotoliu si inainta spre fata. O prinse usor de umar, evitand orice miscare brusca care ar fi facut-o sa plece in dormitor si sa se inchida acolo.
“Kim… uite ce e.” dar nu reusi sa termine ca fuse intrerupt din nou. Era randul lui Jade sa spuna ceva.
“Kim, ai mai auzit asta, dar chiar nu e ceea ce pare. Cand m-am trezit am fost surprinsa sa-l vad a…”
“Taci! Taceti amandoi! Stiu ce am vazut. Erai in bratele lui in patul tau, iar el nu purta altceva decat… boxerii aia cu stelute.” i-o taie Kim, plangand si mai tare.
Will reusi sa o stranga in brate, iar ea se ghemui la pieptul lui. O mangaie delicat pe par, sarutandu-I fruntea. Cand se asigura ca nu-l va mai intrerupe, relua ce avea de spus inainte sa fie intrerupt.
“Ieri am fost la Hogsmeade. Mi-am cumparat o roba festiva si… un cadou de Craciun pentru tine. Apoi am baut o bere cu Alex si am venit inapoi la castel. Am mai stat la povesti aici, apoi am mers in dormitorul baietilor.” Kim dadu sa il intrerupa, dar Will observa: “Lasa-ma sa termin, te rog. Deci, am mers in dormitorul baietilor. Daca nu ma crezi, intreaba-l pe Alex. Intreaba orice baiat de la viperini vrei. Am scris chiar si o scrisoare pentru tine care aveam sa ti-o dau odata cu cadoul de Craciun. Am adormit in timp ce ma gandeam ce vom face noi doi azi. Nu speram ca va fi asa. In fine, cand m-am trezit, am vazut-o pe Jade langa mine. Mi-am dat seama ca nu mai eram in dormitorul baietilor, ci al fetelor. Am sarit imediat din pat si am trezit-o pe Jade. Nici ea nu stia cum am ajuns eu in patul ei. Acum… poti incerca macar sa ma crezi? Stii ca pe tine te iubesc. Pot sa-ti spun asta de cate ori vrei, dar nu conteaza. Conteaza ca e adevarat.”
Will o stranse si mai tare in bratele lui puternice, dar fara sa o incomodeze. A pierdut-o o data, tot din cauza lui, mai bine zis din cauza tatalui sau, dar mereu se acuza singur. Asa ca nu mai voia s-o piarda pentru a doua oara. Kim continua sa planga, dar hohotele se oprira. Isi puse bratele in jurul gatului lui si-si lipi fata de obrazul baiatului. Jade privi melancolica din fotoliu, fara sa spuna nimic. Nu voia sa-I deranjeze tocmai acum.
“Stii ca si eu te iubesc.” sparse Kim tacerea. “Si vreau sa te cred… ai plecat odata cu alta si de atunci simt ca lipseste ceva. Dar pentru ca te-ai intors, mi-ai recastigat increderea. Tot ce vreau sa stiu acum e cum de ai ajuns tu acolo…”
Fata inchise ochii aproape secati de lacrimi si ii saruta buzele moi. Se elibera usor din stransoarea lui si il privi in ochi. Erau sinceri. Simtea asta.
“Te cred. Si iarta-ma pentru tot ce-am zis inainte… chiar imi pasa de noi… de tine.” spuse Kim, sarutandu-l inca o data.
Will se aseza pe fotoliul liber, tinand-o pe iubita lui in brate. Aceasta isi ceru scuze si fata de Jade, care ii spuse ca era normal sa fie suparata, dar trebuie sa aiba incredere in Will pentru ca el chiar o iubeste enorm. Se facuse ora 3, dar niciunul dintre ei nu erau dispusi sa doarma. Pentru cateva minute incercara sa isi dea seama ce se intamplase noaptea trecuta, dar dupa cateva incercari esuate de a da o explicatie, se lasara pagubasi.
“Apropo, Kim. Ce vrei sa facei de Craciun? Mergi acasa sau stai cu noi la Bal?” schimba Jade subiectul.
”Nu stiu. Nu m-am hotarat. Stiu ca imediat e Craciunul, dar chiar nu m-am hotarat.” raspunse Kim.
“Hai, iubi, stai aici. Oricum nu vad pentru ce ai mai merge acasa. Parintii tai iti trimit cadourile printr-o bufnita, iar tu stai cunoi la Bal. Si cu mine in seara de Craciun. Vrei sa fac pe Mos Craciunel?” o alinta Will pe prietena ei.
“Of, esti imposibil! Ok… o sa raman pentru tine.” rase fata.
“Mersi. Stii ca te iubesc. Ahh nu ti-e somn?”
“Ba da. Eu am plecat sa dorm macar patru ore…” raspunse Jade in locul lui Kim, desi intrebarea nu ii era adresata ei.
“Noapte buna!” spusera Kim si William in cor.
“Deci, am ramas doar noi. Ce vrei sa facem?” sopti Will dupa ce Jade intra in dormitor.
“Nu prea multe. Incepe sa-mi fie somnic. Mi-ai putea povesti cum vrei sa fie Craciunul asta.”
“Sigur nu vrei sa dormi?” o intreba William, tinand-o de mana delicat, iar fata clatina din cap. Cu toate astea, se aseza mai comod in bratele lui si inchise ochii. “Hai sa-ti spun ce-as vrea de la Mos Craciun… ar fi indeajuns sa vina o data in viata si atunci i-as cere sa mi te daruiasca pe tine.”
“Dar ma ai deja.” ii spuse Kim.
“Stiu… Insa eu vreau sa te am pentru totdeauna, vreau sa fii numai a mea, sa ai incredere in mine si sa nu ne desparta nimic.”
“Dorinta indeplinita. Altceva?” se amuza Kim.
“Nimic. Sau totusi, ar mai fi ceva: as vrea ca tu sa fii fericita. Pentru ca daca tu esti fericita, si eu sunt.”
“Off, ce romantic!” ofta fata. “Ok, inca o dorinta indeplinita. Eu sunt fericita cand sunt cu tine, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.” mai zise ea si il saruta dulce.
“Ai zis ca vrei sa-ti povestesc cum imi inchipui eu Craciunul. Pai, te vad imbracata intr-o rochie superba care-ti vine foarte bine. Mi-ar placea sa dansezi cu mine la Bal, sa radem, apoi sa ne plimbam pe-afara tinandu-ne de mana… In seara de Craciun, as vrea sa stau cu tine, ca acum, si sa privim bradul. Apoi tu adormi in bratele mele, iar cand te trezesti gasesti cadoul de la mine, citesti biletelul acela si imi zambesti. Sa nu te gandesti ca-ti spun de-acum ce scrie pe el. Ti-am mai spus ca-mi place zambetul tau?”
Kim aproba din cap, uitandu-se acum in sus la el. Era pe jumatate adormita, dar inca asculta ce-I spune prietenul ei. Se simtea atat de bine acolo, in fata semineului, in bratelei persoanei iubite, la adapost si caldura, departe de frigul de afara, invaluita in dragoste.

Ooc: Ma bag si eu in seama ca musca-n lapte...

[Image: 2ikrt3c.jpg]

Cause everytime we touch I get this feeling,

And everytime we kiss I swear I could fly!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Vacanta de Craciun.... - by Isabella River - 19 Oct 2009, 16:35
Re: Vacanta de Craciun.... - by Isabella River - 21 Oct 2009, 11:39
Re: Vacanta de Craciun.... - by Kim Ryan - 23 Oct 2009, 12:16