Hello
|
05 Nov 2009, 22:16
|||
|
|||
Hey, imi pare bine sa fiu aici printre voi. Sunt si eu o mare fana HP .
Deci sa o luam cu inceputul, prenumele meu este Gabriela si am 15 ani.Imi place sa citesc , sa cant si sa ma distrez cu prietenii.Sunt la liceul de muzica Dinu Lipatti, la actorie. Deci sa va spun despre personajul meu, si mai tarziu o sa fac un edit sa adaug si poza. Nume:Granger Prenume:Hermonie Varsta:15 ani Loc nastere:Anglia Statut:Sange pur Familie:Tatal, Robert Granger ,vrajitor ,este seful Oficiului Aurorilor din cadrul Departamentului de Punere in Vigoare a Legilor Magice. Mama, Ralla Granger ,lucreaza la Ministerul Magiei ,Departamentul Vindecarilor Magice. Descriere fizica ![]() Descriere morala:Este o persoana manierata,comunicativa,vesela si foarte glumeata. Ii place sa cunoasca persoane noi si locuri noi. Hobby-uri: Sa joace Vajthat, si sa citeasca despre istoria scolii Hogwarts. Ambitie: Sa devina o buna profesoara de Potiuni. Casa: Cercetasi Scurta Istorie: Emma Hatinnson face parte dintr'o familie de vrajitori cu sange pur.Ea de cand avea 6 ani isi dorea sa ajunga sa'l cunoasca pe cel mai mare vrajitor din toate timpurile,Dumbledore. De aceea , a fost data la Scoala de Farmece si Vrajitorii, Hogwarts, unde urma sa'si petreaca multi ani acolo.Ea isi dorea sa ajunga o buna profesoara de Potiuni ca sa poata preda la Hogwarts, de aceea materia ei preferata fiind Potiuni. PS: Sper sa va placa personajul meu si descrierea >< , voi revenii cu un edit sa pun poza. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Hello - by Hermonie Granger - 05 Nov 2009, 22:16
Re: Hello - by Bella Emily Rose - 05 Nov 2009, 22:27
Re: Hello - by Ginny Anne Alden - 05 Nov 2009, 22:32
Re: Hello - by Hermonie Granger - 05 Nov 2009, 22:35
Re: Hello - by Raizen Isildur - 06 Nov 2009, 19:11
Re: Hello - by Rachel von Precieux - 06 Nov 2009, 21:19
Re: Hello - by Ginny Malfoy - 06 Nov 2009, 23:02
Re: Hello - by Hermonie Granger - 07 Nov 2009, 00:47