Vizita cu surprize
06 Nov 2009, 21:58
Anna parea sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa plece din aripa spitalului...dar madam Pomfrey ii zise ca mai avea de stat inca doua zile....Bellatrix ii zise:
"-Anna...treci si peste asta...sigur o sa te simti mai bine..si poate te lasa sa pleci chiar maine.."
"-Mersi pentru incurajari..."ii zise Anna incercand sa para si ea la fel de optimista....
Isabella dori sa o incurajeze si ea pe Anna,dar cand isi incepuse propozitia,in camera isi facu aparitia madam Pomfrey.
"-Buna,Anna....ma bucur ca ai parte de o vizita atat de placuta de la aceste fete...."
"-Da..si eu ma bucur...."zise Anna pe un ton monoton..."dar m-as bucura si mai mult daca as pleca din locul asta....e foarte plictisitor sa imi petrec ziua aici...nu pot face aproape nimic...si imi lipseste distractia...imi lipsesc ceilalti cercetasi..."
"Pai..atunci am o veste foarte buna pentru tine,domnisoara Mcnair....poti pleca chiar acum..."
"-Vorbiti serios...sau e doar o gluma proasta?"
"-Nu e nici o gluma...doar daca iti doresti sa mai ramai aici cateva zile..."
"-Nu...in nici un caz.."zise Anna zambind....abia asteptase sa plece...
Bellatrix si Isabella erau si ele fericite,caci colega lor avea sa se intoarca in camera de zi a cercetasilor...deobicei ea ii inveselea pe toti....era spiritul petrecerilor...si o zi fara ea era cam plictisitoare si monotona...
Anna isi lua ramas bun de la spiridusa Mobby,chicotind putin...si apoi pleca impreuna cu Bellatrix si cu Isabella spre camera de zi a cercetasilor.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vizita cu surprize - by Bella Emily Rose - 05 Nov 2009, 23:02
Re: Vizita cu surprize - by Anna McNair - 05 Nov 2009, 23:23
Re: Vizita cu surprize - by Bella Emily Rose - 06 Nov 2009, 21:58
Re: Vizita cu surprize - by Isabella River - 07 Nov 2009, 17:14

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vizita neasteptata Luna Slytherin 2 1,157 05 Jul 2010, 10:12