Vizita cu surprize
|
06 Nov 2009, 21:58
|||
|
|||
Anna parea sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa plece din aripa spitalului...dar madam Pomfrey ii zise ca mai avea de stat inca doua zile....Bellatrix ii zise:
"-Anna...treci si peste asta...sigur o sa te simti mai bine..si poate te lasa sa pleci chiar maine.." "-Mersi pentru incurajari..."ii zise Anna incercand sa para si ea la fel de optimista.... Isabella dori sa o incurajeze si ea pe Anna,dar cand isi incepuse propozitia,in camera isi facu aparitia madam Pomfrey. "-Buna,Anna....ma bucur ca ai parte de o vizita atat de placuta de la aceste fete...." "-Da..si eu ma bucur...."zise Anna pe un ton monoton..."dar m-as bucura si mai mult daca as pleca din locul asta....e foarte plictisitor sa imi petrec ziua aici...nu pot face aproape nimic...si imi lipseste distractia...imi lipsesc ceilalti cercetasi..." "Pai..atunci am o veste foarte buna pentru tine,domnisoara Mcnair....poti pleca chiar acum..." "-Vorbiti serios...sau e doar o gluma proasta?" "-Nu e nici o gluma...doar daca iti doresti sa mai ramai aici cateva zile..." "-Nu...in nici un caz.."zise Anna zambind....abia asteptase sa plece... Bellatrix si Isabella erau si ele fericite,caci colega lor avea sa se intoarca in camera de zi a cercetasilor...deobicei ea ii inveselea pe toti....era spiritul petrecerilor...si o zi fara ea era cam plictisitoare si monotona... Anna isi lua ramas bun de la spiridusa Mobby,chicotind putin...si apoi pleca impreuna cu Bellatrix si cu Isabella spre camera de zi a cercetasilor. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Vizita cu surprize - by Bella Emily Rose - 05 Nov 2009, 23:02
Re: Vizita cu surprize - by Anna McNair - 05 Nov 2009, 23:23
Re: Vizita cu surprize - by Bella Emily Rose - 06 Nov 2009, 21:58
Re: Vizita cu surprize - by Isabella River - 07 Nov 2009, 17:14
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vizita neasteptata | Luna Slytherin | 2 | 1,157 |