Just words...
|
08 Nov 2009, 01:25
|||
|
|||
Draga junralule pentru ca memoria mea are lacune de acum incolo nu voi povesti decat din prezent.
7 noiembrie 2009 Draga jurnalule....incet incet simt cum ma scufund din ce in ce mai mult in teme!! pur si simplu nu mai pot!! nu mai am timp de nimic!ce ma doare cel mai mult este ca nu mai pot vorbii prin scrisori cu Cosmin! acest lucru ma doare foarte tare....pur si simplu nu inteleg ce e cu mine...acm imi vin in minte niste versuri din Romeo si Julieta Actul V scena 3 :"Cum ti-a supt moartea mierea rasuflarii!Dar ti-a ramas in ciuda ingroparii divina frumusete intiparita pe chipul tau si n-ai fost biruita!" Aceste versuri imi aduceau aminte de Cosmin...desi a plecat eu inca imi pot amintii frumusetea lui divina..si...si...si gropitele micute din obraji care il faceau adorabil cand radea....nu am uitat niki imbratisarie lui clade si tandre ce le primeam mereu inainte sa plece la el acasa....imi aduceam aminte totul perfect ca si cum eram inca acolo in trecut! Incet incet am simiti cum ma ia somnul ...cazand intr-un vis destul de frumos......pacat ca u era si adevarat....dar undeva in subconstientul meu nu imi pasa...asa ca am lasat visul sa isi faca loc min subconstientul meu.... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,701 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,231 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |