Ajutor la bucatarie...
09 Nov 2009, 11:39
Era dimineata...Bellatrix s-a sculat din pat,binevoitoare,deoarece era sambata si nu era nevoita sa isi faca temele ca deobicei, si s-a dus in sala de mese sa ia micul dejun alaturi de Isabella,Elizabeth si Luna.Se asezara la masa langa Anna Mcnair si Ginny Blackfire.
In timp ce gustau din preparate,Luna intreba:
"-Cine prepara toata mancarea de aici?"
"-Spridusii de casa...seful lor este Dobby;este un spiridus foarte simpatic..."raspune Bella,zambindu-i surorii sale.
"-Am putea sa le facem o mica vizita mai tarziu spiridusilor?...si asa ca nu avem ce sa facem astazi...deci...am putea?"intreba Bellatrix binevoitoare,cu o urma de rugaminte in glasul ei cristalin.
"-Da,cred ca ar fii interesant...si cu ocazia asta aflam si meniul pe maine..."zise Elizabeth schitand un zambet.
Fetele se intoarse in camera de zi a Cercetasilor.Bellatrix isi puse un sort de un alb imaculat,asemanot celui pe care il purta Bella.Lunna si Elizabeth pareau nedumerite.
"-De ce v-ati pus sorturile astea?Aratati ca niste bucatarese.."zise Elizabeth
"-Pentru ca am stabilit astazi dimineata ca mergem sa le facem o vizita spiridusilor,iar asta nu inseamna ca nu putem sa ii si ajutam la pregatirea mancarii.Cu ocazia asta poate invatam si noi sa gatim ceva mai special.."zise Bellatrix.
"-A...si sa nu uitam..trebuie sa le cerem si meniul pe toata saptamana spiridusilor pentru Elizabeth..."zise Bella razand.
"-Da..sunt de acord sa stii...Haideti sa mergem.."zise Elizabeth binevoitoare...
In drum spre bucatarie s-au intalnit cu Anna care statea singura si se plictisea...
"-Hei Anna...nu ai vrea sa mergi cu noi la bucatarie sa le dam o mana de ajutor spiridusilor?"intreba Bellatrix..
"-Ba da...mi-ar placea...poate mai scap si de plictiseala..."zise Anna si merse alaturi de celelalte fete spre bucatarie..
Cand intrara cativa spiridusi se uitara ciudat la el...apoi Dobby se apropie de ele..
"-Ce faceti aici?..Doar nu ati venit sa furati mancare cum fac altii...."
"-Nu,Dobby..sigur ca nu...am venit sa va ajutam pe tine si pe ceilalti spiridusi sa pregatiti mancare.."raspunse calm Bella...
"-Multumim de ajutor...Pai...ar trebui sa incepeti cu spalatul vaselor...si pregatirea catorva aperitive..."
Bellatrix,Anna si Bella s-au apucat de pregatirea aperitivelor,in timp ce Elizabeth si Luna spalau vasele.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ajutor la bucatarie... - by Bella Emily Rose - 09 Nov 2009, 11:39
Re: Ajutor la bucatarie... - by Isabella River - 09 Nov 2009, 12:53
Re: Ajutor la bucatarie... - by Isabella River - 13 Nov 2009, 22:52
Re: Ajutor la bucatarie... - by Moon Dust - 09 Feb 2010, 21:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Petrecere in bucatarie Tora Chang 9 2,672 02 Feb 2012, 09:59