Ajutor la bucatarie...
|
09 Nov 2009, 12:53
|||
|
|||
Dupa ce ii ajutara pe spiridusi la preparat aperitivele si dulciurile fetele se odihnira putin. Isabella privi in jur si-si dadu seama ca munca de spiridus nu era deloc usoara.
''-Doamne..Dupa toata treaba asta, mie mi-a crescut apetitul!'' zise Isabella razand. ''-Da..'' fetele rasera si ele. ''-E cam tarziu..ar trebui sa mergem...eu inca mai trebuie sa scriu o scrisoare si sa o trimit prin Hedwig.'' zise Isabella. ''-Mda..si eu..'' zise Luna rosind putin..'' Isabella o privi cu sub-inteles. ''-Da..Eu vreau sa trec pe la biblioteca.'' zise Bellatrix. ''-Te deranjeaza daca vin si eu, pot sa scriu scrisoarea acolo..Vii si tu, Luna?'' intreba Isabella uitandu-se la sora ei. ''-Sigur..Imi place mult sa stau in biblioteca..Dar tu, Elizabeth?'' ''-Nu stiu...vreau sa stau in Camera de Zi..Sunt cam obosita..'' ''-Ok..'' Fetele mersera impreuna pana la iesirea din bucatarie apoi se despartira. Bellatrix, Luna si Isabellao luara spre biblioteca. Ajunse acolo se asezara la o masa si Bellatrix incepu sa rasfoiasca o carte, in timp ce Isabella invarti o data bagheta in aer si aparura doua stilouri, patru coli de hartie si doua plicuri. Incepura sa scrie... You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ajutor la bucatarie... - by Bella Emily Rose - 09 Nov 2009, 11:39
Re: Ajutor la bucatarie... - by Rachel von Precieux - 09 Nov 2009, 12:03
Re: Ajutor la bucatarie... - by Isabella River - 09 Nov 2009, 12:53
Re: Ajutor la bucatarie... - by Bella Emily Rose - 13 Nov 2009, 21:43
Re: Ajutor la bucatarie... - by Isabella River - 13 Nov 2009, 22:52
Re: Ajutor la bucatarie... - by Moon Dust - 09 Feb 2010, 21:11