Just me...
|
09 Nov 2009, 23:09
|||
|
|||
9 noiembrie,2009
Azi m-am trezit de dimineata putin cam plictisita de tot si toate.Poate din cauza racelii,nu am idee,dar nu ma simt prea bine nici cu sanatatea.Mi-am amintit ca trebuie sa dam test la transfigurare martia viitoare,deci ar trebui sa-mi invat.Dar nu prea am chef.Poate o sa-mi fac niste copiute.Sau poate sunt atat de norocoasa incat o sa se intample ceva si n-o sa facem ora.Oricum,e sambata,deci nu prea ar trebui sa-mi fac acum griji.M-am schimbat in training-ul meu negru si comod si am coborat la parter pentru a lua micul dejun.M-am dus la masa cercetasilor si m-am asezat langa Bellatrix si Luna.Dupa ce-am mancat am mers inapoi in camera mea.M-am asezat pe pat si am inceput sa ascult muzica in casti pe mp3. Dupa jumatate de ora am simtit nevoia sa ies afara din Castel.Asa ca am iesit sa ma plimb.Tot ascultand muzica pe mp3,desigur.M-am uitat la multimea de elevi care iesiea de pe terenul de vajthat de la ultimul antrenament.M-am uitat la lacul inghetat de frig.M-am uitat la doi indragostiti care stateau pe banca sarutandu-se.Si atunci mi-am dat seama.Mi-am dat seama ce se intampla.Fara EL totul era plictisitor,monoton.Enervant de monoton.Si nimeni si nimic nu putea schimba asta.EL era o parte foarte speciala din viata mea,iar acum nu mai este.Pur si simplu a plecat si nu se mai intoarce.A plecat departe,ascunzandu-se in "carapacea" lui.Acolo unde nimeni nu poate ajunge.Acolo unde eu nu puteam ajunge.Am simtit o lacrima alunecandu-mi pe obraz. [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2203-just-me">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2203-just-me">conectat pentru a vedea acest link]</span> [b][color=plum]Poate si eu trebuia sa ma ascund in carapacea mea,izolandu-ma de restul lumii pentru un timp.Poate era maibine daca as face asa.Izolandu-ma in lumea mea.....nu suna asa de rau.Dar nu schimba nimic.Pur si simplu nu aveam ce face,asa ca asta nu schimba mai nimic.Am continuat sa merg incet uitandu-ma in gol.Nefiind atenta la nimic.M-am dus iar in camera mea izolandu-ma complet de ceilalti.Asa imi era mai usor,cel putin pentru moment,sau pentru cateva zile.Am ascultat acolo cateva ore muzica trista si veche privind cum lumea mea cade.Se prabuseste si ma ia si pe mine impreuna cu ea.Pierzand totul.Absolut totul..... [b][color=plum][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2203-just-me">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2203-just-me">conectat pentru a vedea acest link]</span> ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Oct 2009, 19:53
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 09 Nov 2009, 23:09
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 10 Nov 2009, 00:03
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 10 Nov 2009, 00:18
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Nov 2009, 00:40
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Nov 2009, 16:35
Re: Just me... - by Alice Cullen - 12 Nov 2009, 21:58
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 28 Nov 2009, 22:15