Just me...
|
10 Nov 2009, 00:03
|||
|
|||
9 septembrie,2009
Era noaptea tarziu iar eu tot treaza eram.Tot izolata in lumea mea,in carapacea mea.Acum nu-mi mai pasa de absolut nimic decat de EL.Trebuia sa-l vad cat de curand,daca nu voi fi sfasiata de durere.Simteam ca ma sufoc.Simteam ca totul se sfarsea pentru mine.Era usor sa privesti totul de sus.Dar nu era usor sa actionezi.Totul era intunecat,lipsit de vreo speranta cat de mica.Totul era pierdut in adancimile intunericului.Nu era asa de usor sa traiesti.Dintr-o data mi-am amintit toate clipele dulci de la Balul de Craciun.Iar m-a apucat plansul.Nu-mi placea sa plang des,mai ales in public.Iar daca plangeam,o faceam intr-un loc retras.Acum eram in patul meu moale si cald ascultand muzica in casti si plangand in hohote inghitindu-mi suspinele.M-am intors pe cealalta parte.Nu puteam sa-mi scot din minte refrenul melodiei "Eyes on fire" .Este melodia mea preferata. I won’t soothe your pain I won’t ease your strain You’ll be waiting in vain I got nothing for you to gain Eyes on fire Your spine is ablaze Felling any foe with my gaze [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2203-just-me">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2203-just-me">conectat pentru a vedea acest link]</span> [b][color=plum]Imi doream sa nu mai plang si sa fi fost totul bine.Sa fi fost impreuna cu EL...Sa radem si sa ne plimbam amandoi de mana.Dar totul a trecut ca o ploaie de vara.Urmatoarea melodie era "Let me sing" .Eu tot plangand si suspinand dupa dragostea lui eram..... ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Oct 2009, 19:53
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 09 Nov 2009, 23:09
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 10 Nov 2009, 00:03
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 10 Nov 2009, 00:18
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Nov 2009, 00:40
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 12 Nov 2009, 16:35
Re: Just me... - by Alice Cullen - 12 Nov 2009, 21:58
Re: Just me... - by Rachel von Precieux - 28 Nov 2009, 22:15