Cu cortul in padure
|
11 Nov 2009, 21:42
|||
|
|||
Dupa ce intrara,Marie o conduse pe fata pana la un scaun de langa semineu pe care se aseza.Marie trase si ea un scaun.Yvonne veni cu o cana de ceai pe care i-o dadu fetei si se facu cunoscuta:
"-Buna,eu sunt Yvonne Dallas.Ma bucur de cunostinta." "-Salut.Eu sunt Hermione Granger.Incantata." "-Deci,ce cauti pe aici?intreba Marie curioasa." "-Pai,e o poveste lunga.Am venit aici cu tatal meu pentru a gasi o specie rara de animal.Vrem s-o ferim de la disparitie.Tatal meu e Incuiat la fel ca si mama mea.Asa ca el lucreaza la o gradina zoologica foarte renumita si mare.Mama e casnica.Iar eu sunt vrajitoare.Fiindca e weekend am venit cu el aici in cautarea acelui animal,pentru ca acasa ma plictiseam.Si nici teme nu aveam de scris.Cand am gasit animalul,tatal meu s-a dus mai incolo putin sa vada ce pasari erau in copac.Iar eu l-am asteptat aici.Dar nu s-a mai intors.Il astept aici de un sfert de ora.Cine stie ce a patit." Marie se uita suspicioasa,cu un fel de teama in ochi spre Yvonne. "-Pai,atunci,hai sa-l cautam,zise Marie,apoi fetele iesira din cort in cautarea barbatului"....... ~Rachel~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cu cortul in padure - by Rachel von Precieux - 11 Nov 2009, 17:46
Re: Cu cortul in padure - by Hermonie Granger - 11 Nov 2009, 21:22
Re: Cu cortul in padure - by Rachel von Precieux - 11 Nov 2009, 21:42
Re: Cu cortul in padure - by Alice Cullen - 12 Nov 2009, 21:16
|