Ajutor la bucatarie...
|
13 Nov 2009, 21:43
|||
|
|||
Dupa ce Bella si Luna terminase scrisorile,Bellatrix puse cartea de o parte si le intreba pe cele doua:
"Hei..ati vrea sa mai mergem inca o data in bucatarie?...stiu ca e putin cam tarziu,dar am putea sa le dam o mana de ajutor spiridusilor sa pregateasca mancarea pentru maine si am putea sa ii rugam sa ne dea in schimb niste suc de dovleac si cateva fursecuri...presimt ca seara asta va fii una destul de lunga...si ne-ar trebui putina mancare.."zise Bellatrix zambind... "-Mda...suna bine...Pai...hai sa mergem...ce mai asteptam?zise Bella cu glasul ei senin si suav. Mersera pe coridoare si ajunsera in cele din urma in bucatarie.Dobby le iesi in fata.... "-Buna fetelor...ce va aduce din nou pe aici?." "-Am venit sa ajutam din nou daca se poate.."zise Luna binevoitoare... "-Da..bineinteles...va multumim...pt ajutorul vostru neconditionat.." "-Defapt..".incepu Bellatrix..."am vrea in schimb niste fursecuri...si niste suc de dovleac..." "-Asta e o nimica toata...Veti primi cea ce vreti...dar acum haideti la treaba...puteti incepe cu prepararea catorva aperitive...apoi puteti spala niste vase...si mai vedem noi..." Bellatrix zambi era incantata ca putea da o mana de ajutor... Fetele se apucara de treaba... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ajutor la bucatarie... - by Bella Emily Rose - 09 Nov 2009, 11:39
Re: Ajutor la bucatarie... - by Rachel von Precieux - 09 Nov 2009, 12:03
Re: Ajutor la bucatarie... - by Isabella River - 09 Nov 2009, 12:53
Re: Ajutor la bucatarie... - by Bella Emily Rose - 13 Nov 2009, 21:43
Re: Ajutor la bucatarie... - by Isabella River - 13 Nov 2009, 22:52
Re: Ajutor la bucatarie... - by Moon Dust - 09 Feb 2010, 21:11
|
Possibly Related Threads… | |||||