Scrisoarea catre parinti
17 Nov 2009, 00:56
Draga mama,

Sunt foarte entuziasmata de absolut tot ce se intampla in jururl meu. Atunci cand am primit scrisoarea de la Hogwarts care imi spunea ca am fost acceptata la aceasta scoala de magia am inceput sa visez la tot ce s-ar putea intampla aici. Insa e mult mai frumos ca in visele mele. Nici nu ti-ai putea inchipui cat de interesante sunt orele de aici, pur si simplu este superb. Iar privelistea de la castel, magnifica!
Mi-am facut o multime de prieteni, si abia astept balul de Craciun ca sa am ocazia sa vad scoala decorata. Am auzit atatea povesti incat vreau sa vad cu proprii mei ochi.
In rest totul e foarte bine. Expresul de Hogwarts a fost atat de rapid incat abia am putut sa schimb 2 vorbe cu o colega de compartiment ca am si ajuns.
Cam atat pentru astazi.Promit ca iti voi povesti mai multe data viitoare

Annie

"Daca exista un lucru pe care Cap-De-Mort nu-l intelege acel lucru e dragostea.El n-a inteles ca o dragoste atat de puternica, asa cum a fost cea a mamei tale pentru tine, lasa urme adanci.Nu o cicatrice sau un semn vizibil.Daca ai fost iubit atat de mult de cineva, chiar daca acea persoana s-a stins demult, dragostea ei te protejeaza pe vecie."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Scrisoarea catre parinti - by Husagi Kime - 05 Aug 2009, 21:27
Re: Scrisoarea catre parinti - by Rose Grave - 03 Sep 2009, 17:17
Re: Scrisoarea catre parinti - by Alice Cullen - 20 Sep 2009, 22:40
Re: Scrisoarea catre parinti - by Annie Granger - 17 Nov 2009, 00:56
Re: Scrisoarea catre parinti - by Welow DNG - 06 Dec 2009, 13:09
Re: Scrisoarea catre parinti - by Winky - 08 Jan 2010, 22:39
Re: Scrisoarea catre parinti - by Bell Evans - 10 May 2010, 14:44