Just words...
|
17 Nov 2009, 14:37
|||
|
|||
16 Noiembrie 2009
GATA!!!De azi m-am hotarat nu voi ma suferii pentru un baiat care nu ma place..asa ca voi fi din nou eu insumi. Astazi a fost o zi extrem de frumoasa in ciuda faptului ca eram foarte constienta ca Cosmin era prin preajma. Dimineata m-am trezit frumos m-am imbracat m-am pieptanat m-am machiat discret si am fugit spre Marea Sala sa iau micul de jun. Pusi si simplu am hotarat sa inaltur tristetea din viata mea! [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2201-just-words">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2201-just-words">conectat pentru a vedea acest link]</span> Si uite asa ziua asta a fost incredibil de frumoasa!adica cine se gandea cat de impiedicata sunt?cred ca am dat peste vre-o 2 tipi pana acum si cred ca erau in anu 6 sau 7 pe putin...prietenele mi-au fost aproape si ziua mea a fost senina mai senina ca oricand! Si uite asa Twilght si-a pus amprenta si pe mine .....adik ador povestea e geniala!!! Si il aodr mai ales pe Rob ![]() [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2201-just-words">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2201-just-words">conectat pentru a vedea acest link]</span> E asa de cute ....e buun la toate ![]() Deci ca o recapitulare ziua asta a fost cea mai frumoasa.... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,696 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,210 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |