Serenity Taylor
|
18 Nov 2009, 22:02
|||
|
|||
Well.....buna seara la toata lumea !
Ce sa zic...ma cheama Catalina ,dar prietenii imi zic Lyna (mai rar si Cata ...) Ahm....n'am idee ce sa mai zic ,asa ca imi descriu perosnajul . Nume :Taylor Prenume :Serenity Data nasterii :1 martie 1993 (16 ani) Locul nasterii :intr-un cartier din Ney York Status sange :sange- pur Casa :Viperini Descriere personala : Fizica ![]() Morala :Well,o fata crazy in adevaratul sensul al cuvantului ! .O fire extrem de independenta .O scorpie de multe ori .Obtine ce vrea ,datorita aspectului de ingeras .Este egoista ,dar in realitate se gandeste si la ceilalti din jurul ei .Nu'i place sa se rada de ea si nici ea nu o face .Foarte incapatanata ,crede ca nu are nevoie de sprijin pentru a reusi in viata . Cea mai mare slabiciune :Hm...faptul ca nu are pic de mila in ea Punct forte :hm...o minte cu adevarat stralucita ,dar fortata uneori sa functioneze Hobby'uri : nu chiar ,deoarece este foarte spontana isi schimba hobby'urile foarte des Materie preferata ![]() Materie detestata :cam aproape toate... Vis :sa reuseasca ce si-a propus in viata Citat favorit :Nu plange pentru ce'i care te'au ranit ... Well.....lipseste ceva ?am uitat ceva ?am gresit ceva ?ahm.....astept ....intrebari *sau poate si altceva * ...... Serenity |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ainsley Serenity | Ainsley S. Everdeen | 19 | 4,228 |
02 Dec 2010, 17:56 Last Post: Bell Evans |