Recomanda o carte
|
19 Nov 2009, 12:38
|||
|
|||
Ce ciudat! Am citit si eu anul trecut "Jurnalul secret al Laurei Palmer", pt ca era relativ scurta si am vazut ca o citea o colega cu ardoare asa ca mi-a imprumutat-o si mie. Inceputul chiar mi-a placut, cum descrie tot ce se intampla in jurul ei. Este mai mult o carte de descoperire. Laura se descopra pe sine prin fiecare experienta si incearca sa fuga de Bob refugiindu-se in bratele altor baiet/barbati.
Oricum am fost si destul de confuza pentru ca finalul este foarte incert. Nu tin minte prea bine dar era ceva de genu, ca a descoperit cine e Bob si se duce sa ii spuna nu-stiu-cui. Si apoi, in ultimul capitol se spune cum au gasit-o moarta sau... Parca asa era... In orice caz, chiar mi-ar fi placut sa aflu cine e Bob, si sa aiba un final bine definit. Altceva, nici acum habar nu am ce sa cred. Ea il visa pe Bob sau era adevarat? Pentru ca in unele paragrafe povestea ca a gasit urme sau ca a simtit intr-adevar lucrurile alea.. Si inca ceva, colega mea sustine ca aceasta carte e adevarata, deci Laura Palmer a fost adevarata si chiar a trecut prin toate lucrurile alea.Hmmm..?? "Daca exista un lucru pe care Cap-De-Mort nu-l intelege acel lucru e dragostea.El n-a inteles ca o dragoste atat de puternica, asa cum a fost cea a mamei tale pentru tine, lasa urme adanci.Nu o cicatrice sau un semn vizibil.Daca ai fost iubit atat de mult de cineva, chiar daca acea persoana s-a stins demult, dragostea ei te protejeaza pe vecie."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|