Sun-tzun :)
|
22 Nov 2009, 11:33
|||
|
|||
Buna, numele meu este Georgiana,am 17 ani si sunt din Bucuresti. Asi dori sa ma descriu putin si apoi personajul, am sa incerc sa fiu obiectiva, nu vreau sa va plictisesc.
Bun, de unde sa incep..... Am inceput sa fac rpg de la 10 ani,poate va intrebati ce cautam la varsta aia pe rpg-uri, ei bine imi place sa scriu si sa joc diverse roluri,imi place sa imi creez personaje cu povesti cat mai complexe.Nu am sa dau numele forumului pe care am inceput, il gasiti la afiliati si este printre primele care au aparut. Pasiunile mele sunt diferite si foarte multe insa cea mai arzatoare pasiune este pianul. Iubesc pianul de mica, nu am putut avea parte de un asemenea minunt instrument muzical pana de curand.Alte pasiuni sunt desenul,teatrul si aici as vrea sa fac o paranteza si sa va spun ca sunt intr-o trupa de teatru trupa "Orpheus", am pictat, cant in diverse coruri scolare si imi place sa particip la foarte multe activitati extra scolare. Cam atat despre mine.... Personajul meu se numeste Melodee Redfox, este o asiatica adoptata de catre o familie din angila, mama vitrega de origine spaniola Consuelo Lamendo iar tatal vitreg Thom Redfox.Acestia au format impreuna o familie fericita,pana cand Consuelo a murit intr-un accident de masina. Tatal ei,Thom, a fost unul din angajatii Ministerului Magiei,un foarte bun prinzator la Vajthat iar casa din care facuse parte era Cercetasi. Dupa cativa anii de la moartea mamei ei, Thom moare si el de tristete. Aspect fizic: O asiatica nascuta dintr-un tata japonez si o mama chinezoaica.Un par lung si negru, putin cret la varfuri.Ochii ii sunt marii si patrunzatori de un negru intens.Textura pieli este alba si catifelata.Are o inaltime medie si o greutate acceptabila. Aspect moral: Este o fire copilaroasa, timida, si curajoasa.Este gata sa-si ajute prietenii la nevoie,vorba aceea "Unde-s doi puterea creste!" Cam atat despre personajul meu.Sper sa ma imprietenesc cu mai toata lumea, si sa umplem forumul de povesti frumoase si captivante. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sun-tzun :) - by Guest - 22 Nov 2009, 11:33
Re: Sun-tzun :) - by Bella Emily Rose - 22 Nov 2009, 13:30
Re: Sun-tzun :) - by Guest - 22 Nov 2009, 13:34
Re: Sun-tzun :) - by Isabella River - 22 Nov 2009, 14:18
Re: Sun-tzun :) - by Ada McNair - 22 Nov 2009, 14:57
Re: Sun-tzun :) - by Serenity Taylor - 22 Nov 2009, 15:49
Re: Sun-tzun :) - by Ginny Anne Alden - 22 Nov 2009, 19:58
Re: Sun-tzun :) - by Guest - 22 Nov 2009, 21:22