Dorinte ascunse
03 Dec 2009, 20:08
Un baiat inalt, frumos, cu un chip bland si ochi patrunzatori intra in camera, inchizand usa dupa el. Privi ingrijorat in jurul lui. O recunoscu pe Rose, fata de la cercetasi, insa nu isi aminti cum o cheama pe cealalta fata din fata oglinzii, care parea sa fie la astropufi. Undeva intr-o zona mai retrasa a camerei, o viperina rasufla usurata. O recunoscu imediat pe sora lui, Kim.
"Ah, Sam... ne-ai speriat! Sa nu mai faci asta niciodata!" rosti fata si se apropie de el.
"Scuze, dar era cat pe ce sa ma prinda Filtch ca bantui noaptea castelul. Chiar pe tine te cautam, Kim. Ai primit o scrisoare. Adica, un fel de scrisoare. Stii tu, chestia aia care se trimite prin internet si ajunge dintr-un laptop in altul. Meil." ii spuse Sam surorii lui.
"E-mail." il corecta Kim.
"Da, asa. I-Meil. Ah, ma scuzati. Am uitat sa ma prezint. Eu sunt Sam Ryan, fratele lui Kim."
"Noi ne stim. Am facut cursul de Previziuni despre Viitor impreuna, acum doi ani." raspunse Rose.
"Eu sunt Annie. Granger. Incantata de cunostinta." zise si Annie.
"Inainte sa mergem sa vedem ce-i cu E-mailul ala, vreau sa vad ce vezi tu in oglinda. Apropo, oglinda asta arata cea mai ascunsa dorinta a cui se priveste in ea." spuse Kim, tragandu-l pe Sam in fata Oglinzii.
Baiatul nu se impotrivi. Isi privi sora mai mica, apoi se uita in oglinda. Intr-o clipa, o sorbea din priviri. Era fermecat de ceea ce vedea in ea. Kim il grabi nerabdatoare sa spuna ce vede, dar Sam continua sa se priveasca uluit. Kim il trase de maneca si era cat pe ce sa reuseasca sa-l trezeasca din visele lui. Pana la urma se dadu batuta si ii propuse sa mearga in camera de zi.

[Image: 2ikrt3c.jpg]

Cause everytime we touch I get this feeling,

And everytime we kiss I swear I could fly!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Dorinte ascunse - by Kim Ryan - 17 Feb 2009, 14:06
Re: Dorinte ascunse - by Black Rose - 21 Feb 2009, 13:31
Re: Dorinte ascunse - by Kim Ryan - 22 Feb 2009, 22:05
Re: Dorinte ascunse - by Black Rose - 22 Feb 2009, 22:13
Re: Dorinte ascunse - by Kim Ryan - 22 Feb 2009, 22:49
Re: Dorinte ascunse - by Black Rose - 03 Mar 2009, 20:49
Re: Dorinte ascunse - by Annie Granger - 19 Nov 2009, 22:14
Re: Dorinte ascunse - by Kim Ryan - 03 Dec 2009, 20:08

Possibly Related Threads…